• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lucas, Laurent






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Ιουλίου 1965
- Τόπος Γέννησης: Paris, France




- Φιλμογραφία:

Grave - Raw (2016)Ηθοποιός ....ο πατέρας 

L`Odyssee - Οδύσσεια (2016)Ηθοποιός ....Philippe Tailliez 

Floride - Ταξίδι στο Μαϊάμι (2015)Ηθοποιός ....Thomas 

Alleluia - Αλλελούια (2014)Ηθοποιός ....Michel 

De la Guerre - Περί Πολέμου (2008)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Maman est Chez le Coiffeur - Η Μαμά Πήγε Κομμωτήριο (2008)Ηθοποιός ....Κος Gauvin 

Sur la Trace d`Igor Rizzi - Στα Ιχνη του Ιγκόρ Ρίτσι (2006)Ηθοποιός ....Jean-Marc Thomas 

"Κοστούμια   

Lemming (2005)Ηθοποιός ....Alain Getty 

Calvaire (2004)Ηθοποιός ....Marc Stevens 

Qui a Tue Bambi? - Ποιος Σκότωσε τη Μπάμπι; (2003)Ηθοποιός ....Δρ Philipp 

Tiresia - Τιρεσία (2003)Ηθοποιός ....Terranova / Francois 

Violence des Echanges en Milieu Tempere - Βίαιες Συναλλαγές σε Ηπιο Περιβάλλον (2003)Ηθοποιός ....Hugo Paradis 

Le Pornographe - Ο Πορνογράφος (2001)Ηθοποιός ....Carles 

Harry un Ami Qui Vous Veut du Bien - Χάρι, ο Καλύτερος Φίλος του Ανθρώπου (2000)Ηθοποιός ....Michel 

Pola X (1999)Ηθοποιός ....Thibault 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.