• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lynn, Julie






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Life (2017)Παραγωγός   

To the Bone (2017)Παραγωγός   

Walking Out (2017)Παραγωγός   

Wakefield - Η Εξαφάνιση (2016)Παραγωγός   

Last Days in the Desert - Οι Τελευταίες Ημέρες στην Ερημο (2015)Παραγωγός   

5 to 7 - Σχέση 5 με 7 (2014)Παραγωγός   

The Face of Love - Το Πρόσωπο του Ερωτα (2013)Παραγωγός   

Albert Nobbs (2011)Παραγωγός   

Mother and Child - Μέχρι να Σε Βρω (2009)Παραγωγός   

Passengers - Οι Επιβάτες (2008)Παραγωγός   

The Jane Austen Book Club - Λέσχη για Ερωτευμένους (2007)Παραγωγός   

10 Items or Less - Τυχερή Συνάντηση (2006)Παραγωγός   

Nine Lives - Εννέα Ζωές (2005)Παραγωγός   

Seabiscuit - Το Μεγάλο Φαβορί (2003)Διευθυντής Παραγωγής   

Wit - Υψηλή Νοημοσύνη (2001)Παραγωγός   

Twin Falls Idaho - Στον Αστερισμό των Διδύμων (1999)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.