• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Mac, Bernie



- Πραγματικό Όνομα:

Bernard Jeffery McCullough


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Οκτωβρίου 1957
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 09 Αυγούστου 2008
- Ύψος: 191 cm.
- Σύζυγος: McCullough, Rhonda

- Φιλμογραφία:

Old Dogs - Γερόλυκοι (2009)Ηθοποιός ....Jimmy Lunchbox 

Madagascar: Escape 2 Africa - Μαδαγασκάρη 2 (2008)Ηθοποιός ....Zuba (φωνή) 

Soul Men (2008)Ηθοποιός ....Floyd Henderson 

Ocean`s Thirteen - Η Συμμορία των Δεκατριών (2007)Ηθοποιός ....Frank Catton 

Pride - Μάθημα Ζωής (2007)Ηθοποιός ....Elston 

Transformers (2007)Ηθοποιός ....Bobby Bolivia 

Guess Who - Μάντεψε Ποιος (2005)Ηθοποιός ....Percy Jones 

Mr 3000 - Κύριος 3000 (2004)Ηθοποιός ....Stan Ross 

Ocean`s Twelve - Η Συμμορία των Δώδεκα (2004)Ηθοποιός ....Frank Catton 

Bad Santa - Ο Αϊ Βασίλης είναι... Λέρα (2003)Ηθοποιός ....Gin Slagel 

Charlie`s Angels: Full Throttle - Οι Αγγελοι του Τσάρλι: Δράση Πέρα από τα Ορια (2003)Ηθοποιός ....Jimmy Bosley 

Head of State - Ο Κύριος Πρόεδρος (2003)Ηθοποιός ....Mitch Gilliam 

Ocean`s Eleven - Η Συμμορία των Εντεκα (2001)Ηθοποιός ....Frank Catton 

What`s the Worst That Could Happen? - Τι Χειρότερο Μπορεί να Σου Συμβεί; (2001)Ηθοποιός ....θείος Jack 

Life - Κατά Λάθος Κατάδικοι (1999)Ηθοποιός ....Jangle Leg 

Don`t Be a Menace - Τρομερά Παιδιά (1996)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Get on the Bus - Πορεία Ελευθερίας (1996)Ηθοποιός ....Jay 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.