• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Mackintosh, Steven






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Απριλίου 1967
- Τόπος Γέννησης: Cambridge, Cambridgeshire, England, UK
- Σύζυγος: Jacobs, Lisa



- Φιλμογραφία:

Rocketman - Rocketman (2019)Ηθοποιός ....Stanley 

100 Streets - 100 Δρόμοι (2016)Ηθοποιός ....Gordon 

Urban Hymn (2015)Ηθοποιός ....David Linton 

Gold - Χρυσό (2014)Ηθοποιός ....Gerry 

Robot Overlords - Η Εισβολή των Ρομπότ (2014)Ηθοποιός ....Danny 

Set Fire to the Stars (2014)Ηθοποιός ....Jack 

Kick-Ass 2 - Kick-Ass 2: Με την Πλάτη στον Τοίχο (2013)Ηθοποιός ....ο πατέρας του Tommy 

The Sweeney - Ειδική Ομάδα Sweeney (2012)Ηθοποιός ....Ivan Lewis 

Underworld: Rise of the Lycans - Underworld: Η Εξέγερση των Λύκων (2009)Ηθοποιός ....Andreas Tanis 

Good (2008)Ηθοποιός ....Freddie 

The Daisy Chain - Το Μωρό του Διαβόλου (2008)Ηθοποιός ....Tomas Conroy 

The Escapist - Τάσεις Φυγής (2008)Ηθοποιός ....Tony 

Underworld: Evolution - Underworld: Η Εξέλιξη (2006)Ηθοποιός ....Tanis 

The Jacket - Η Πρώτη Φορά που Πέθανα (2005)Ηθοποιός ....Δρ Hopkins 

The Secret Life of Words - Η Μυστική Ζωή των Λέξεων (2005)Ηθοποιός ....Δρ Sulitzer 

The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea - Η Τριλογία του Τούλσε Λούπε (Μέρος 2ο) (2004)Ηθοποιός ....Gunther Zeloty 

The Mother - Η Μητέρα (2003)Ηθοποιός ....Bobby 

The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story - Η Τριλογία του Τούλσε Λούπε (Μέρος 1ο) (2003)Ηθοποιός ....Gunther Zeloty 

Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Δύο Καπνισμένες Κάννες (1998)Ηθοποιός ....Winston 

Twelfth Night - 12η Νύχτα (1996)Ηθοποιός ....Sebastian 

The Muppet Christmas Carol - Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (1992)Ηθοποιός ....Fred 

Memphis Belle - Μέμφις Μπελ (1990)Ηθοποιός ....Stan 

Prick Up Your Ears - Τεντώστε τ` Αυτιά σας (1987)Ηθοποιός ....Simon Ward 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.