• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Mandylor, Costas



- Πραγματικό Όνομα:

Costas Theodosopoulos


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 03 Σεπτεμβρίου 1962
- Τόπος Γέννησης: Melbourne, Victoria, Australia
- Ύψος: 183 cm.



- Φιλμογραφία:

Saw 3D - Saw: The Final Chapter (2010)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Mark Hoffman 

Sinners and Saints (2010)Ηθοποιός ....Raymond Crowe 

Saw VI (2009)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Mark Hoffman 

Saw V (2008)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Mark Hoffman 

Beowulf (2007)Ηθοποιός ....Hondshew (φωνή) 

Saw IV (2007)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Mark Hoffman 

Saw III - Σε Βλέπω ΙΙΙ (2006)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Mark Hoffman 

The Game of Their Lives - Ηρωες για Πάντα (2005)Ηθοποιός ....Charlie `Gloves` Columbo 

The Pledge - Η Υπόσχεση (2001)Ηθοποιός ....υπαστυνόμος 

Virtuosity - Εντολή Εξόντωσης (1995)Ηθοποιός ....John Donovan 

Soapdish - Σαπουνόπερα (1991)Ηθοποιός ....Mark 

The Doors (1991)Ηθοποιός ....ιταλός κόμης 

Triumph of the Spirit - Ο Θρίαμβος της Θέλησης (1989)Ηθοποιός ....Avram Arouch 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.