• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Mara, Kate



- Πραγματικό Όνομα:

Kate Rooney Mara


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Φεβρουαρίου 1983
- Τόπος Γέννησης: Bedford, New York, USA
- Ύψος: 157 cm.
- Σύζυγος: Bell, Jamie


- Φιλμογραφία:

Chappaquiddick - Η Ενοχή του Κένεντι (2017)Ηθοποιός ....Mary Jo Kopechne 

Megan Leavey (2017)Ηθοποιός ....Megan Leavey 

Morgan (2016)Ηθοποιός ....Lee Weathers 

Captive (2015)Ηθοποιός ....Ashley Smith 

Fantastic Four - Fantastic 4 (2015)Ηθοποιός ....Sue Storm/Invisible Woman 

Man Down (2015)Ηθοποιός ....Natalie Drummer 

The Martian - Η Διάσωση (2015)Ηθοποιός ....Beth Johanssen 

Transcendence - Κυριαρχία (2014)Ηθοποιός ....Bree 

Deadfall - Ψυχρό Αίμα (2012)Ηθοποιός ....Hanna 

10 Years - Το Reunion (2011)Ηθοποιός ....Elise 

Ironclad - Ατρωτοι (2011)Ηθοποιός ....λαίδη Isabel 

127 Hours - 127 Ωρες (2010)Ηθοποιός ....Kristi 

Happythankyoumoreplease - Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη (2010)Ηθοποιός ....Mississippi 

Iron Man 2 (2010)Ηθοποιός ....ομοσπονδιακή αστυνόμος 

Peep World (2010)Ηθοποιός ....Meg 

The Open Road - Η Τελική Διαδρομή (2009)Ηθοποιός ....Lucy 

Transsiberian - Υπερσιβηρικός (2008)Ηθοποιός ....Abby 

Shooter - Ο Εκτελεστής (2007)Ηθοποιός ....Sarah Fenn 

We Are Marshall - Μαζί για τη Νίκη (2006)Ηθοποιός ....Annie Cantrell 

Zoom - Zoom: Ακαδημία για Σούπερ Ηρωες (2006)Ηθοποιός ....Summer Jones/Wonder 

Brokeback Mountain - Το Μυστικό του Brokeback Mountain (2005)Ηθοποιός ....Alma Del Mar Jr. 

Tadpole - Αθεράπευτα Ερωτευμένος (2000)Ηθοποιός ....Miranda Spear 

Random Hearts - Παιχνίδια της Τύχης (1999)Ηθοποιός ....Jessica Chandler 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.