• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Marinca, Anamaria






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Απριλίου 1978
- Τόπος Γέννησης: Iasi, Romania
- Ύψος: 170 cm.



- Φιλμογραφία:

Ghost in the Shell - Το Φάντασμα στο Κέλυφος (2017)Ηθοποιός ....Δρ Dahlin 

Nico, 1988 - Νίκο, 1988 (2017)Ηθοποιός ....Sylvia 

The Girl with All the Gifts (2016)Ηθοποιός ....Δρ Selkirk 

Floride - Ταξίδι στο Μαϊάμι (2015)Ηθοποιός ....Ivona 

Fury (2014)Ηθοποιός ....Irma 

Europa Report - Βαρύτητα (2013)Ηθοποιός ....Rosa Dasque 

Perfect Sense - Η Αίσθηση του Ερωτα (2011)Ηθοποιός ....καλλιτέχνης του δρόμου 

De Vliegenierster van Kazbek (2010)Ηθοποιός ....η αεροπόρος 

Five Minutes of Heaven - 5 Λεπτά Πριν τον Παράδεισο (2009)Ηθοποιός ....Vika 

Storm - Η Δίκη (2009)Ηθοποιός ....Mira Arendt 

The Countess - Η Ματωμένη Κόμισσα (2009)Ηθοποιός ....Anna Darvulia 

Boogie (2008)Ηθοποιός ....Smaranda Ciocazanu 

4 Luni, 3 Saptamani si 2 Zile - 4 Μήνες, 3 Εβδομάδες & 2 Μέρες (2007)Ηθοποιός ....Otilia 

Youth Without Youth - Νεότητα Χωρίς Νιάτα (2007)Ηθοποιός ....ρεσεψιονίστ 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.