• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

McLaughlin, Jake



- Πραγματικό Όνομα:

Jacob Adam McLaughlin


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 07 Οκτωβρίου 1982
- Τόπος Γέννησης: Paradise, California, USA
- Ύψος: 185 cm.



- Φιλμογραφία:

Safe House - Το Κρησφύγετο (2012)Ηθοποιός ....Miller 

Savages - Αγριότητα (2012)Ηθοποιός ....Doc 

Super 8 (2011)Ηθοποιός ....Merrit 

Warrior (2011)Ηθοποιός ....Mark Bradford 

Cloverfield (2008)Ηθοποιός ....πιλότος ελικοπτέρου 

The Day the Earth Stood Still - Οταν η Γη Σταματήσει (2008)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

In the Valley of Elah - Στην Κοιλάδα του Ηλά (2007)Ηθοποιός ....Gordon Bonner 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.