• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Mentre, Agnes






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Kiki, el Amor se Hace - Σ`Αγαπώ Ισπανικά (2016)Παραγωγός   

Martyrs (2015)Παραγωγός   

The Immigrant - Κάποτε στη Νέα Υόρκη (2013)Παραγωγός   

Silent House - Σιωπηλό Σπίτι (2011)Παραγωγός   

The Extra Man - Extra Man (2010)Παραγωγός   

The Next Three Days - Οι Επόμενες Τρεις Μέρες (2010)Παραγωγός   

The Wrestler - Ο Παλαιστής (2008)Παραγωγός   

Two Lovers - Δύο Ερωτες (2008)Παραγωγός   

Where in the World Is Osama Bin Laden? (2008)Παραγωγός   

Fahrenheit 9/11 - Φαρενάιτ 9/11 (2004)Παραγωγός   

Heaven - Παράδεισος (2002)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.