• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Miller, Larry






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Οκτωβρίου 1953
- Τόπος Γέννησης: Long Island, New York, USA
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Conn, Eileen


- Φιλμογραφία:

Foodfight! (2012)Ηθοποιός ....Vlad Chocool (φωνή) 

God Bless America (2011)Ηθοποιός ....Ben 

New Year`s Eve (2011)Ηθοποιός ....Harley 

Alpha and Omega - (Γ)λυκάκια (2010)Ηθοποιός ....Marcel (φωνή) 

Valentine`s Day (2010)Ηθοποιός ....υπάλληλος 

The Six Wives of Henry Lefay - Οι 6 Γυναίκες του Πατέρα μου (2009)Ηθοποιός ....Lipschutt 

Get Smart (2008)Ηθοποιός ....πράκτορας της ΣΙΑ 

The Other End of the Line - Αγάπη στην Αναμονή (2008)Ηθοποιός ....Kit Hawksin 

Bee Movie - Η Ταινία μιας Μέλισσας (2007)Ηθοποιός ....Buzzwell (φωνή) 

Blonde Ambition - Μια Ξανθιά στη Νέα Υόρκη (2007)Ηθοποιός ....Richard Connelly 

The Final Season (2007)Ηθοποιός ....Roger Dempsey 

For Your Consideration - Χόλιγουντ: Η Πόλη των Ευκαιριών (2006)Ηθοποιός ....Syd Finkleman 

Keeping Up with the Steins - Μια Τρελή Ενηλικίωση (2006)Ηθοποιός ....Arnie Stein 

The Ant Bully - Μυρμηγκοϊστορίες (2006)Ηθοποιός ....Fred Nickle (φωνή) 

Kiss Kiss Bang Bang - Φιλιά και Σφαίρες (2005)Ηθοποιός ....Dabney Shaw 

The Aristocrats (2005)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Raising Helen - Η Ελεν Εκπαιδεύεται (2004)Ηθοποιός ....Leo D`Leo 

The Princess Diaries 2: Royal Engagement - Βασιλικοί Αρραβώνες: Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 2 (2004)Ηθοποιός ....Paolo Puttanesca 

A Guy Thing - Ανδρική Υπόθεση (2003)Ηθοποιός ....πάτερ Ferris 

A Mighty Wind - Θριαμβευτική Επιστροφή (2003)Ηθοποιός ....Wally Fenton 

The Princess Diaries - Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας (2001)Ηθοποιός ....Paolo 

What`s the Worst That Could Happen? - Τι Χειρότερο Μπορεί να Σου Συμβεί; (2001)Ηθοποιός ....Earl Radburn 

Best in Show - Σκυλίσια Ζωή (2000)Ηθοποιός ....Max Berman 

Nutty Professor II: The Klumps - Δάσκαλος για Γέλια και για Κλάματα (2000)Ηθοποιός ....Dean Richmond 

10 Things I Hate About You - 10 Πράγματα που Μισώ σ`Εσένα (1999)Ηθοποιός ....Walter Stratford 

Runaway Bride - Η Νύφη το `Σκασε (1999)Ηθοποιός ....Kevin 

The Minus Man (1999)Ηθοποιός ....Paul 

Dear God - Δημοφιλής Κατά Τύχη (1996)Ηθοποιός ....δικαστής 

The Nutty Professor - Δάσκαλος για Κλάματα (1996)Ηθοποιός ....πρύτανης Richmond 

Waiting for Guffman - Περιμένοντας τον Γκάφμαν (1996)Ηθοποιός ....δήμαρχος Glenn Welsch 

Corrina, Corrina - Κορίνα (1994)Ηθοποιός ....Sid 

Undercover Blues - Πυρετός στη Νέα Ορλεάνη (1993)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Halsey 

L.A. Story - Τρελές Ιστορίες του Λος Αντζελες (1991)Ηθοποιός ....TOm 

Pretty Woman (1990)Ηθοποιός ....Κος Hollister 

Three Fugitives - Οι 3 Φυγάδες (1989)Ηθοποιός ....αστυνομικός 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.