• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Moeller, Ralf






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Ιανουαρίου 1959
- Τόπος Γέννησης: Recklinghausen, Northrhine-Westphalia, Germany
- Ύψος: 197 cm.



- Φιλμογραφία:

Sabotage - Σαμποτάζ (2014)Ηθοποιός ....εκτελεστής 

The Tourist (2010)Ηθοποιός ....Lunt 

Far Cry (2008)Ηθοποιός ....Max Cardinal 

Koha e Kometes - Ο Καιρός του Κομήτη (2008)Ηθοποιός ....Freiherr von Keittel 

Pathfinder (2007)Ηθοποιός ....Ulfar 

Postal (2007)Ηθοποιός ....αστυνόμος John 

Seed - Το Βλέμμα (2007)Ηθοποιός ....Arnold Calgrove 

Beerfest - Εις Υγείαν! (2006)Ηθοποιός ....Hammacher 

The Scorpion King (2002)Ηθοποιός ....Thorak 

Gladiator - Μονομάχος (2000)Ηθοποιός ....Hagen 

Batman & Robin - Μπάτμαν & Ρόμπιν (1997)Ηθοποιός ....φύλακας 

Universal Soldier - Παγκόσμιος Στρατιώτης (1992)Ηθοποιός ....GR76 

Cyborg - Σάιμποργκ (1989)Ηθοποιός ....Brick Bardo 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.