• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Morrison, Jennifer



- Πραγματικό Όνομα:

Jennifer Marie Morrison


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Απριλίου 1979
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Ύψος: 166 cm.



- Φιλμογραφία:

Amityville: The Awakening - Amityville: Το Ξύπνημα (2017)Ηθοποιός ....Candice 

The Darkness - Στο Σκοτάδι (2016)Ηθοποιός ....Joy Carter 

Some Girl(s) (2013)Ηθοποιός ....Sam 

Star Trek Into Darkness (2013)Ηθοποιός ....Winona Kirk 

Knife Fight - Στα Μαχαίρια (2012)Ηθοποιός ....Angela Anderson 

Warrior (2011)Ηθοποιός ....Tess Conlon 

Star Trek (2009)Ηθοποιός ....Winona Kirk 

Big Stan - Ο Μεγάλος Σταν (2007)Ηθοποιός ....Mindy 

Mr. & Mrs. Smith (2005)Ηθοποιός ....Jade 

Surviving Christmas - Συνέβη Κάποια Χριστούγεννα (2004)Ηθοποιός ....Missy Vangilder 

Grind - Οι Ασοι του Skateboard (2003)Ηθοποιός ....Jamie 

Stir of Echoes - Οι Ψίθυροι των Πνευμάτων (1999)Ηθοποιός ....Samantha Kozac 

Intersection - Διασταύρωση (1994)Ηθοποιός ....Meaghan Eastman 

Miracle on 34th Street - Θαύμα στο Μανχάταν (1994)Ηθοποιός ....Denice 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.