• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Morrissey, David






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 21 Ιουνίου 1964
- Τόπος Γέννησης: Liverpool, England, UK
- Ύψος: 191 cm.
- Σύζυγος: Freud, Esther


- Φιλμογραφία:

Ronaldo - Ronaldo: Η Ταινία (2015)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

The Ones Below (2015)Ηθοποιός ....Jon 

Welcome to the Punch (2013)Ηθοποιός ....Thomas Geiger 

Blitz (2011)Ηθοποιός ....Harold Dunphy 

Centurion - Σιωπηλός Εχθρός (2010)Ηθοποιός ....Bothos 

Nowhere Boy - Ολοι Θέλουν Λίγη Αγάπη (2009)Ηθοποιός ....Bobby Dykins 

Red Riding: In the Year of Our Lord 1974 - Red Riding: 1974 (2009)Ηθοποιός ....Maurice Jobson 

Red Riding: In the Year of Our Lord 1980 - Red Riding: 1980 (2009)Ηθοποιός ....Maurice Jobson 

Red Riding: In the Year of Our Lord 1983 - Red Riding: 1983 (2009)Ηθοποιός ....Maurice Jobson 

Is Anybody There? (2008)Ηθοποιός ....πατέρας 

The Other Boleyn Girl - Η Αλλη Ερωμένη του Βασιλιά (2008)Ηθοποιός ....δούκας Thomas Howard 

The Reaping - Οι Δέκα Πληγές (2007)Ηθοποιός ....Doug 

The Water Horse - Ο Μύθος της Λίμνης (2007)Ηθοποιός ....Thomas Hamilton 

Basic Instinct 2 - Βασικό Ενστικτο 2 (2006)Ηθοποιός ....Δρ Michael Glass 

Derailed - Εκτός Τροχιάς (2005)Ηθοποιός ....Sam Griffin 

Stoned (2005)Ηθοποιός ....Tom Keylock 

Captain Corelli`s Mandolin - Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι (2001)Ηθοποιός ....λοχαγός Gunther Weber 

Hilary and Jackie - Χίλαρυ και Τζάκι (1998)Ηθοποιός ....Christopher `Kiffer` Finzi 

Being Human - Το Δίλλημα (1994)Ηθοποιός ....πολεμιστής 

Robin Hood - Ο Ρομπέν των Δασών (1991)Ηθοποιός ....Little John 

Drowning by Numbers - Συνεχόμενοι Πνιγμοί (1988)Ηθοποιός ....Bellamy 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.