• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Moss, Elisabeth



- Πραγματικό Όνομα:

Elisabeth Singleton Moss


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 24 Ιουλίου 1982
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 160 cm.
- Σύζυγος: Armisen, Fred


- Φιλμογραφία:

Us - Εμείς (2019)Ηθοποιός ....κ. Τάιλερ 

The Square - Το Τετράγωνο (2017)Ηθοποιός ....Anne 

Chuck - Chuck: Η Ιστορία του Πραγματικού Rocky Balboa (2016)Ηθοποιός ....Phyliss Wepner 

The Free World (2016)Ηθοποιός ....Doris Lamb 

High-Rise (2015)Ηθοποιός ....Helen Wilder 

Meadowland (2015)Ηθοποιός ....Shannon 

Queen of Earth - Βασίλισσα της Γης (2015)Ηθοποιός ....Catherine 

"Παραγωγός   

Truth - Η Αλήθεια (2015)Ηθοποιός ....Lucy Scott 

Listen Up Philip (2014)Ηθοποιός ....Ashley Kane 

The One I Love - Αυτός που Αγαπώ (2014)Ηθοποιός ....Sophie 

Darling Companion - Ατίθαση Συντροφιά (2012)Ηθοποιός ....Grace Winter 

On the Road - Στο Δρόμο (2012)Ηθοποιός ....Galatea Dunkel 

Get Him to the Greek - Σηκωτός για τη Συναυλία (2010)Ηθοποιός ....Daphne Binks 

Did You Hear About the Morgans? - Τα Μάθατε για τους Μόργκαν; (2009)Ηθοποιός ....Jackie Drake 

The Missing - Η Απαγωγή (2003)Ηθοποιός ....Anne 

Anywhere But Here - Η Μητέρα μου και Εγώ (1999)Ηθοποιός ....Rachel 

Girl, Interrupted - Το Κορίτσι που Αφησα Πίσω (1999)Ηθοποιός ....Polly `Torch` Clark 

Mumford - Μάμφορντ (1999)Ηθοποιός ....Katie Brockett 

A Thousand Acres - Τα Χίλια Εκτάρια (1997)Ηθοποιός ....Linda 

The Last Supper - Καλή Ορεξη... και Αντίο (1995)Ηθοποιός ....Jenny Tyler 

Imaginary Crimes - Λάθος Ονειρα (1994)Ηθοποιός ....Greta Weiler 

Once Upon a Forest - Μια Φορά κι Εναν Καιρό στο Δάσος (1993)Ηθοποιός ....Michelle (φωνή) 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.