• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Most, Jeff



- Πραγματικό Όνομα:

Jeffrey Neil Most


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Σεπτεμβρίου 1960
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA




- Φιλμογραφία:

Officer Down (2013)Παραγωγός   

"Διευθυντής Παραγωγής   

Pawn (2013)Παραγωγός   

Maladies - Σχέση Στοργής (2012)Παραγωγός   

Soldiers of Fortune (2012)Παραγωγός   

The Broken Tower (2011)Παραγωγός   

Ligeia - Ο Τάφος (2009)Ηθοποιός ....Ρώσος ιερέας 

"Παραγωγός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

"Διευθυντής Παραγωγής   

The Crow: Salvation - Το Κοράκι: Η Λύτρωση (2000)Παραγωγός   

The Crow: City of Angels - Το Κοράκι στην Πόλη των Αγγέλων (1996)Παραγωγός   

The Crow - Το Κοράκι (1994)Παραγωγός   

The Specialist - Οι Σπεσιαλίστες (1994)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.