• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Nielsen, Leslie



- Πραγματικό Όνομα:

Leslie William Nielsen


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 11 Φεβρουαρίου 1926
- Τόπος Γέννησης: Regina, Saskatchewan, Canada
- Hμερομηνία Θανάτου: 28 Νοεμβρίου 2010
- Ύψος: 184 cm.
- Σύζυγος: Nielsen, Barbaree Earl

- Φιλμογραφία:

Spanish Movie (2009)Ηθοποιός ....Δρ Nielsen 

Stan Helsing (2009)Ηθοποιός ....Kay 

An American Carol - Αμερική Τέλος! (2008)Ηθοποιός ....ο παππούς/Osama Bin Laden 

Superhero Movie (2008)Ηθοποιός ....θείος Albert 

Music Within (2007)Ηθοποιός ....Bill Austin 

Scary Movie 4 (2006)Ηθοποιός ....πρόεδρος Baxter Harris 

Scary Movie 3 (2003)Ηθοποιός ....πρόεδρος Baxter Harris 

Camouflage - Καμουφλάζ (2001)Ηθοποιός ....Jack Potter 

2001: A Space Travesty - 2001: Τα Οπίσθια του Διαστήματος (2000)Ηθοποιός ....Richard `Dick` Dix 

"Παραγωγός   

Wrongfully Accused - Κινούμενος Στόκος (1998)Ηθοποιός ....Ryan Harrison 

Family Plan - Χειρότερα Δεν Γίνεται! (1997)Ηθοποιός ....Harry Haber 

Mr. Magoo - Μίστερ Μαγκού (1997)Ηθοποιός ....Κος Quincy Magoo 

Spy Hard - Με το Δάχτυλο στο Μπουκάλι (1996)Ηθοποιός ....πράκτορας Dick Steele 

"Παραγωγός   

Dracula: Dead and Loving It - Δράκουλας: Νεκρός και μ` Αρέσει (1995)Ηθοποιός ....κόμης Dracula 

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult - Τρελές Σφαίρες 33 1/3 (1994)Ηθοποιός ....αστυνόμος Frank Drebin 

The Naked Gun 2½: The Smell of Fear - Τρελές Σφαίρες 2½ (1991)Ηθοποιός ....αστυνόμος Frank Drebin 

Repossessed - Εξορκιστής σε Σύνταξη (1990)Ηθοποιός ....πάτερ Jebedaiah Mayii 

The Naked Gun - Τρελές Σφαίρες (1988)Ηθοποιός ....αστυνόμος Frank Drebin 

Nuts - Σε Αντίστροφη Μέτρηση (1987)Ηθοποιός ....Allen Green 

Soul Man - Σόουλ Μαν (1986)Ηθοποιός ....Κος Dunbar 

Creepshow (1982)Ηθοποιός ....Richard Vickers 

Wrong Is Right - Νέα Υόρκη: Επιχείρηση Ατομική Βόμβα (1982)Ηθοποιός ....Mallory 

Airplane! - Μια Απίθανη... Απίθανη Πτήση (1980)Ηθοποιός ....Δρ Rumack 

The Poseidon Adventure - Η Περιπέτεια του Ποσειδώνα (1972)Ηθοποιός ....καπετάνιος Harrison 

Counterpoint - Νύχτες Κολάσεως (1967)Ηθοποιός ....Victor Rice 

The Sheepman - Η Κοιλάδα των Κεραυνών (1958)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης Stephen Bedford / Johnny Bledsoe 

Tammy and the Bachelor - Αγουρο Φρούτο (1957)Ηθοποιός ....Peter Brent 

Forbidden Planet - Μονομαχία Δύο Κόσμων (1956)Ηθοποιός ....αντιπλοίαρχος J. J. Adams 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.