• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Noth, Chris



- Πραγματικό Όνομα:

Christopher David Noth


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 13 Νοεμβρίου 1954
- Τόπος Γέννησης: Madison, Wisconsin, USA
- Ύψος: 187 cm.
- Σύζυγος: Wilson, Tara


- Φιλμογραφία:

Elsa & Fred (2014)Ηθοποιός ....Jack 

Lovelace - Λίντα Λάβλεϊς, το Βαθύ Λαρύγγι (2013)Ηθοποιός ....Anthony Romano 

Frankie Go Boom (2012)Ηθοποιός ....Jack 

Sex and the City 2 (2010)Ηθοποιός ....John James `Mr. Big` Preston 

My One and Only - Ο Ενας και Μοναδικός (2009)Ηθοποιός ....Harlan 

Sex and the City (2008)Ηθοποιός ....John James `Mr. Big` Preston 

The Perfect Man (2005)Ηθοποιός ....Ben Cooper 

Mr 3000 - Κύριος 3000 (2004)Ηθοποιός ....Schiembri 

Double Whammy - Διπλό… Κακό (2001)Ηθοποιός ....Chick Dimitri 

The Glass House - Το Γυάλινο Σπίτι (2001)Ηθοποιός ....Jack Avery 

Cast Away - Ναυαγός (2000)Ηθοποιός ....Jerry Lovett 

The Confession - Επικίνδυνο Παιχνίδι (1999)Ηθοποιός ....Campuso 

Cold Around the Heart - Προδοσία και Εκδίκηση (1997)Ηθοποιός ....T 

Naked in New York - Γυμνοί στη Νέα Υόρκη (1993)Ηθοποιός ....Jason Brett 

Baby Boom - Μπέιμπι Μπουμ (1987)Ηθοποιός ....γιάπης 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.