• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Nunn, Bill



- Πραγματικό Όνομα:

William Goldwyn Nunn III


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Οκτωβρίου 1953
- Τόπος Γέννησης: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 24 Σεπτεμβρίου 2016
- Ύψος: 192 cm.
- Σύζυγος: Watts., Donna Anne

- Φιλμογραφία:

Won`t Back Down (2012)Ηθοποιός ....διευθυντής Holland 

Firehouse Dog - Ενας Τετράποδος Πυροσβέστης (2007)Ηθοποιός ....Joe Musto 

Spider-Man 3 (2007)Ηθοποιός ....Joseph `Robbie` Robertson 

Idlewild - Gangsters Club (2006)Ηθοποιός ....GW 

Spider-Man 2 (2004)Ηθοποιός ....Joseph `Robbie` Robertson 

Runaway Jury - Οι Ενορκοι (2003)Ηθοποιός ....Lonnie Shaver 

People I Know - Οι Ανθρωποι που Ξέρω (2002)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Lyle Blunt 

Spider-Man (2002)Ηθοποιός ....Joseph `Robbie` Robertson 

He Got Game - Man to Man (1998)Ηθοποιός ....θείος Bubba 

La Leggenda del Pianista sull`Oceano - Ο Θρύλος του 1900 (1998)Ηθοποιός ....Danny Boodmann 

Kiss the Girls - Φιλιά που Σκοτώνουν (1997)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ John Sampson 

Mad City (1997)Ηθοποιός ....Cliff Williams 

Bulletproof - Κωδικό Ονομα: Αλεξίσφαιρος (1996)Ηθοποιός ....Finch 

Extreme Measures - Ακραίες Καταστάσεις (1996)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Bob Burke 

Canadian Bacon - Κίνδυνος από το Βορρά (1995)Ηθοποιός ....Kabral 

Candyman: Farewell to the Flesh - Candyman: Αποχαιρετισμός στη Σάρκα (1995)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Ellis 

Money Train - Η Χρηματαποστολή (1995)Ηθοποιός ....μηχανοδηγός 

Things to Do in Denver When You`re Dead - Oι Ωραiοι Δεν Πεθαίνουν στο Ντένβερ (1995)Ηθοποιός ....Easy Wind 

The Last Seduction - Η Τελευταία Αποπλάνηση (1994)Ηθοποιός ....Harlan 

Loaded Weapon 1 - Το Γεμιστό Οπλο Νο 1 (1993)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Sister Act - Τρελές Αδελφές (1992)Ηθοποιός ....αστυνόμος Eddie Souther 

New Jack City (1991)Ηθοποιός ....Duh Duh Duh Man 

Regarding Henry - Σχετικά με τον Χένρι (1991)Ηθοποιός ....Bradley 

Cadillac Man - Κάντιλακ Μαν (1990)Ηθοποιός ....νεκροθάφτης 

Mo`Better Blues - Παραλλαγές σ` ένα Μπλουζ (1990)Ηθοποιός ....Bottom Hammer 

Do the Right Thing - Κάνε το Σωστό (1989)Ηθοποιός ....Radio Raheem 

Glory - Γκλόρι, ο Δρόμος για τη Δόξα (1989)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

School Daze - Σχολική Ζάλη (1988)Ηθοποιός ....Grady 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.