• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Nyqvist, Michael



- Πραγματικό Όνομα:

Rolf Åke Mikael Nyqvist


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Νοεμβρίου 1960
- Τόπος Γέννησης: Stockholm, Stockholms lan, Sweden
- Hμερομηνία Θανάτου: 27 Ιουνίου 2017
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Ehrnrooth, Catharina Nyqvist

- Φιλμογραφία:

Du Forsvinder (2017)Ηθοποιός ....Bernard Berman 

Hunter Killer (2017)Ηθοποιός ....πλοίαρχος Sergi Andropoyov 

Den Allvarsamma Leken (2016)Ηθοποιός ....Markel 

Frank & Lola - Φρανκ και Λόλα (2016)Ηθοποιός ....Alan 

I.T. - Προσωπικά Μυστικά (2016)Ηθοποιός ....Henrik 

Colonia - Η Αποικία (2015)Ηθοποιός ....Paul Schafer 

Days and Nights (2014)Ηθοποιός ....Johan 

John Wick - Τζον Γουικ (2014)Ηθοποιός ....Viggo Tarasov 

La Ritournelle (2014)Ηθοποιός ....Jesper 

Europa Report - Βαρύτητα (2013)Ηθοποιός ....Andrei Blok 

Disconnect - Αποσύνδεση (2012)Ηθοποιός ....Stephen Schumacher 

Abduction (2011)Ηθοποιός ....Viktor Kozlow 

Mission: Impossible-Ghost Protocol - Επικίνδυνες Αποστολές-Πρωτόκολλο: Φάντασμα (2011)Ηθοποιός ....Kurt Hendricks 

Kvinden der Dromte om en Mand - Η Γυναίκα που Ονειρεύτηκε Εναν Ανδρα (2010)Ηθοποιός ....Johan 

Flickan som Lekte med Elden - Το Κορίτσι που Επαιζε με τη Φωτιά (2009)Ηθοποιός ....Mikael Blomkvist 

Luftslottet som Sprangdes - Το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήκας (2009)Ηθοποιός ....Mikael Blomkvist 

Man som Hatar Kvinnor - Το Κορίτσι με το Τατουάζ (2009)Ηθοποιός ....Mikael Blomkvist 

Downloading Nancy - Φόνος στο Διαδίκτυο (2008)Ηθοποιός ....Stan 

Arn: Tempelriddaren - Αρν: Ο Ιππότης (2007)Ηθοποιός ....Magnus Folkesson 

Sa Som i Himmelen - Σαν Παράδεισος (2004)Ηθοποιός ....Daniel Dareus 

Detaljer - Λεπτομέρειες (2003)Ηθοποιός ....Erik 

Tillsammans - Μαζί (2000)Ηθοποιός ....Rolf 

Vagen Ut - Δραπετεύοντας (1999)Ηθοποιός ....Diego 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.