• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Olmos, Edward James






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 24 Φεβρουαρίου 1947
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 177 cm.
- Σύζυγος: Nadal, Lymari


- Φιλμογραφία:

Blade Runner 2049 (2017)Ηθοποιός ....Gaff 

Coco (2017)Ηθοποιός ....Chicharron (φωνή) 

2 Guns (2013)Ηθοποιός ....Papi Greco 

Go for Sisters (2013)Ηθοποιός ....Freddy Suarez 

"Παραγωγός   

The Green Hornet (2011)Ηθοποιός ....Michael Axford 

I`m Still Here (2010)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Beverly Hills Chihuahua - Μπέβερλι Χιλς Τσιουάουα (2008)Ηθοποιός ....El Diablo (φωνή) 

Gossip (2000)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Curtis 

The Road to El Dorado - Ο Δρόμος για το Ελ Ντοράντο (2000)Ηθοποιός ....φύλαρχος (φωνή) 

Selena - Σελίνα (1997)Ηθοποιός ....Abraham Quintanilla 

My Family - Η Οικογένεια μου (1995)Ηθοποιός ....Paco Sanchez 

Even Cowgirls Get the Blues - Ακόμα και οι Καουμπόησες Μελαγχολούν (1993)Ηθοποιός ....μουσικος 

American Me - Στην Κόλαση του Λος Αντζελες (1992)Ηθοποιός ....Montoya Santana 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Triumph of the Spirit - Ο Θρίαμβος της Θέλησης (1989)Ηθοποιός ....ο τσιγγάνος 

Stand and Deliver - Ανατολικό Λος Αντζελες (1988)Ηθοποιός ....Jaime A. EscalanteAcademy Award Nominee

Saving Grace - Κάποιος Μεταξύ μας (1986)Ηθοποιός ....Ciolino 

Blade Runner - Μπλέηντ Ράνερς: Ομάδες Εξόντωσης (1982)Ηθοποιός ....Gaff 

Wolfen - Λυκάνθρωποι (1981)Ηθοποιός ....Eddie Holt 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.