• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Orser, Leland



- Πραγματικό Όνομα:

Leland Jones Orser


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Αυγούστου 1960
- Τόπος Γέννησης: San Francisco, California, USA
- Ύψος: 174 cm.
- Σύζυγος: Tripplehorn, Jeanne


- Φιλμογραφία:

Taken 3 - Η Αρπαγή 3 (2015)Ηθοποιός ....Sam Gilroy 

The Devil`s Candy - Το Δέλεαρ του Διαβόλου (2015)Ηθοποιός ....ιεροκήρυκας 

Faults (2014)Ηθοποιός ....Ansel Roth 

The Gambler - Ο Τζογαδόρος (2014)Ηθοποιός ....Larry Jones 

The Guest (2014)Ηθοποιός ....Spencer Peterson 

Taken 2 - Η Αρπαγή 2 (2012)Ηθοποιός ....Sam Gilroy 

Morning (2010)Ηθοποιός ....Mark Munroe 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Give `em Hell Malone - Θα Σας Στείλω στην Κόλαση (2009)Ηθοποιός ....Murphy 

Taken - Η Αρπαγή (2008)Ηθοποιός ....Sam Gilroy 

The Good German - Ο Καλός Γερμανός (2006)Ηθοποιός ....λοχαγός Bernie Teitel 

Twisted - Στη Σκιά του Δολοφόνου (2004)Ηθοποιός ....Edmund Cutler 

Confidence - Ακρως Εμπιστευτικό (2003)Ηθοποιός ....Lionel Dolby 

Daredevil (2003)Ηθοποιός ....Wesley Owen Welch 

Runaway Jury - Οι Ενορκοι (2003)Ηθοποιός ....Lamb 

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Ηθοποιός ....ταγματάρχης Jackson 

Resurrection - Η Ενδέκατη Εντολή (1999)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Andrew Hollinsworth 

The Bone Collector - Συλλέκτης Οστών (1999)Ηθοποιός ....Richard Thompson 

Saving Private Ryan - Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (1998)Ηθοποιός ....υπολοχαγός DeWindt 

Very Bad Things - Πολύ Μεγάλες Κακίες (1998)Ηθοποιός ....Charles Moore 

Alien: Resurrection - Αλιεν: Η Αναγέννηση (1997)Ηθοποιός ....Larry Purvis 

Excess Baggage - Απρόσμενο Φορτίο (1997)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Barnaby 

Escape from L.A. - Απόδραση από το Λος Αντζελες (1996)Ηθοποιός ....Test Tube 

Independence Day - Μέρα Ανεξαρτησίας (1996)Ηθοποιός ....τεχνικός 

Se7en (1995)Ηθοποιός ....τρελαμένος τύπος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.