• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Paltrow, Gwyneth



- Πραγματικό Όνομα:

Gwyneth Kate Paltrow


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Σεπτεμβρίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 175 cm.
- Σύζυγος: Martin, Chris


- Φιλμογραφία:

Mortdecai - Ο Κύριος Μορντεκάι (2015)Ηθοποιός ....Johanna Mortdecai 

Iron Man 3 (2013)Ηθοποιός ....Virginia `Pepper` Potts  

Thanks for Sharing - (Μη) Αναστρέψιμος Πειρασμός (2012)Ηθοποιός ....Phoebe 

The Avengers - Οι Εκδικητές (2012)Ηθοποιός ....Virginia `Pepper` Potts 

Contagion (2011)Ηθοποιός ....Beth Emhoff 

Country Strong - Εκεί που Είναι η Αγάπη (2010)Ηθοποιός ....Kelly Canter 

Iron Man 2 (2010)Ηθοποιός ....Virginia `Pepper` Potts 

Iron Man (2008)Ηθοποιός ....Virginia `Pepper` Potts 

Two Lovers - Δύο Ερωτες (2008)Ηθοποιός ....Michelle Rausch 

Valentino: The Last Emperor - Βαλεντίνο: Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας (2008)Ηθοποιός ....η ίδια 

The Good Night - Ονειρα Γλυκά (2007)Ηθοποιός ....Dora Shaller 

Infamous - Διασημότητα (2006)Ηθοποιός ....Peggy Lee 

Love and Other Disasters - Η Αγάπη (& τα Αλλα Δεινά) (2006)Ηθοποιός ....ηθοποιός (Jacks) 

Running with Scissors - Οικογένεια της Συμφοράς! (2006)Ηθοποιός ....Hope Finch 

Proof (2005)Ηθοποιός ....Catherine Llewellyn 

Sky Captain and the World of Tomorrow - Sky Captain: Ο Κόσμος του Αύριο (2004)Ηθοποιός ....Polly Perkins 

Sylvia - Σύλβια (2003)Ηθοποιός ....Sylvia Plath 

View from the Top - Θέα από Ψηλά (2003)Ηθοποιός ....Donna Jensen 

Austin Powers in Goldmember - Austin Powers: Το Χρυσό Εργαλείο (2002)Ηθοποιός ....η ίδια 

Possession - Ερωτικό Μυστικό (2002)Ηθοποιός ....Maud Bailey 

Pootie Tang (2001)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

Shallow Hal - Βαριά Ερωτευμένος (2001)Ηθοποιός ....Rosemary Shanahan 

The Anniversary Party - Επέτειος Γάμου (2001)Ηθοποιός ....Skye Davidson 

The Royal Tenenbaums - Οικογένεια Τενενμπάουμ (2001)Ηθοποιός ....Margot Tenenbaum 

Bounce - Τυχαία Συνάντηση (2000)Ηθοποιός ....Abby Janello 

Duets - Ντουέτα (2000)Ηθοποιός ....Liv 

The Talented Mr. Ripley - Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ (1999)Ηθοποιός ....Marge Sherwood 

A Perfect Murder - Ενας Τέλειος Φόνος (1998)Ηθοποιός ....Emily Bradford Taylor 

Great Expectations - Μεγάλες Προσδοκίες (1998)Ηθοποιός ....Estella 

Hush - Ενοχη Σιωπή (1998)Ηθοποιός ....Helen Baring 

Shakespeare in Love - Ερωτευμένος Σαίξπηρ (1998)Ηθοποιός ....Viola De LessepsAcademy Award Winner

Sliding Doors - Απρόσμενος Ερωτας (1998)Ηθοποιός ....Helen Quilley 

Emma - Εμμα (1996)Ηθοποιός ....Emma Woodhouse 

Sydney - Το Παιχνίδι της Τύχης (1996)Ηθοποιός ....Clementine 

The Pallbearer - Ραντεβού Μετά την Κηδεία (1996)Ηθοποιός ....Julie DeMarco 

Higher Learning - Μαθήματα Ζωής (1995)Ηθοποιός ....μαθήτρια 

Jefferson in Paris - Ο Τζέφερσον στο Παρίσι (1995)Ηθοποιός ....Patsy Jefferson 

Moonlight and Valentino - Ερωτας στο Φως του Φεγγαριού (1995)Ηθοποιός ....Lucy Trager 

Se7en (1995)Ηθοποιός ....Theresa `Tracy` Mills 

Mrs. Parker and the Vicious Circle - Ο Φαύλος Κύκλος της Κυρίας Πάρκερ (1994)Ηθοποιός ....Paula Hunt 

Flesh and Bone - Κληρονομιά ενός Εγκλήματος (1993)Ηθοποιός ....Ginnie 

Malice - Δεσμοί Διαστροφής (1993)Ηθοποιός ....Paula Bell 

Hook - Κάπταιν Χουκ (1991)Ηθοποιός ....Wendy Darling (νεαρή) 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.