• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Paradis, Vanessa



- Πραγματικό Όνομα:

Vanessa Chantal Paradis


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 22 Δεκεμβρίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Saint-Maur-des-Fosses, Val-de-Marne, France
- Ύψος: 160 cm.



- Φιλμογραφία:

Maryline (2017)Ηθοποιός ....Jeanne Desmarais 

Yoga Hosers (2016)Ηθοποιός ....Κα Maurice 

Rio, Eu Te Amo - Rio, I Love You (2014)Ηθοποιός ....η γυναίκα 

Sous les Jupes des Filles (2014)Ηθοποιός ....Rose 

Fading Gigolo - Ερασιτέχνης Ζιγκολό (2013)Ηθοποιός ....Avigal 

Cornouaille (2012)Ηθοποιός ....Odile 

Cafe de Flore (2011)Ηθοποιός ....Jacqueline 

Un Monstre a Paris - Το Τέρας του Παρισιού (2011)Ηθοποιός ....Lucille (φωνή) 

L`Arnacoeur - Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής (2010)Ηθοποιός ....Juliette Van der Beck 

La Clef - Το Κλειδί (2007)Ηθοποιός ....Cecile 

Lost in La Mancha - Δον Κιχώτης Χωρίς Τέλος... (2002)Ηθοποιός ....η ίδια 

La Fille sur le Pont - Το Κορίτσι στη Γέφυρα (1999)Ηθοποιός ....Adele 

Elisa - Ελίζα (1995)Ηθοποιός ....Marie Desmoulin 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.