• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Parati, Tim






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Safe Haven (2013)Ηθοποιός ....βενζινοπώλης 

The Bay (2012)Ηθοποιός ....άντρας στο πανηγύρι 

My Own Love Song (2010)Ηθοποιός ....Chris 

Great World of Sound - Ο Θαυμαστός Κόσμος του Ηχου (2007)Ηθοποιός ....Fred 

Hounddog (2007)Ηθοποιός ....μπάρμαν 

The Great Debaters (2007)Ηθοποιός ....αγρότης 

Cabin Fever - Το Καταφύγιο του Τρόμου (2002)Ηθοποιός ....Andy 

Black Knight - Ενας Ιππότης Μαύρα Χάλια (2001)Ηθοποιός ....μαριονετίστας 

Muppets from Space - Μάπετς εξ Ουρανού (1999)Ηθοποιός ....(φωνές) 

The Adventures of Elmo in Grouchland - Ο Ελμο στη Χώρα των Γκρινιάρηδων (1999)Ηθοποιός ....(φωνές) 

A Time to Kill - Η Ετυμηγορία (1996)Ηθοποιός ....Winston 

The People vs. Larry Flynt - Υπόθεση Λάρι Φλιντ (1996)Ηθοποιός ....υπάλληλος 

The Crow - Το Κοράκι (1994)Ηθοποιός ....εγκληματίας 

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze - Χελωνονιντζάκια ΙΙ: Το Μυστικό του Ούζου (1991)Ηθοποιός ....μέλος συνεργείου 

Cat`s Eye - Το Μάτι της Γάτας (1985)Ηθοποιός ....υπάλληλος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.