• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Parker, Leni






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Νοεμβρίου 1966
- Τόπος Γέννησης: New Brunswick, Canada




- Φιλμογραφία:

Le Regne de la Beaute (2014)Ηθοποιός ....Sarah Handelsman 

White House Down - Λευκός Οίκος: Η Πτώση (2013)Ηθοποιός ....βοηθός 

The Words - Οι Λέξεις (2012)Ηθοποιός ....δημοσιογράφος 

Mr. Nobody - Ο Κανένας (2009)Ηθοποιός ....δασκάλα 

Orphan (2009)Ηθοποιός ....νοσοκόμα 

Afterwards - Ο Αγγελιοφόρος (2008)Ηθοποιός ....υπάλληλος 

The Man - Ο Υποπτος (2005)Ηθοποιός ....ταμίας 

Mambo Italiano (2003)Ηθοποιός ....Anna (ηθοποιός) 

The Assignment - Κάρλος, το Τσακάλι (1997)Ηθοποιός ....γραμματέας ΟΠΕΚ 

Screamers - Μεταλλικές Κραυγές (1995)Ηθοποιός ....McDonald 

Mrs. Parker and the Vicious Circle - Ο Φαύλος Κύκλος της Κυρίας Πάρκερ (1994)Ηθοποιός ....Beatrice Kaufman 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.