• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Perez, Rosie



- Πραγματικό Όνομα:

Rosa Maria Perez


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Σεπτεμβρίου 1964
- Τόπος Γέννησης: Brooklyn, New York, USA
- Ύψος: 156 cm.



- Φιλμογραφία:

Five Nights in Maine (2015)Ηθοποιός ....Ann 

Pitch Perfect 2 (2015)Ηθοποιός ....η ίδια 

Gods Behaving Badly (2013)Ηθοποιός ....Περσεφόνη 

The Counselor - Ο Συνήγορος (2013)Ηθοποιός ....Ruth 

Small Apartments - Ενα Πτώμα, Ποιο Πτώμα (2012)Ηθοποιός ....Κα Baker 

Won`t Back Down (2012)Ηθοποιός ....Breena Harper 

Pete Smalls Is Dead (2010)Ηθοποιός ....Julia 

The Other Guys - Μπάτσοι από τον Πάγκο (2010)Ηθοποιός ....η ίδια 

Pineapple Express - Φούντα Εξπρές (2008)Ηθοποιός ....Carol Brazier 

The Take - Επικίνδυνη Βεντέτα (2007)Ηθοποιός ....Marina de la Pena 

All the Invisible Children (2005)Ηθοποιός ....Ruthie 

Human Nature - Ανθρώπινη Φύση (2001)Ηθοποιός ....Louise 

Riding in Cars with Boys - Τα Αγόρια της Ζωής μου (2001)Ηθοποιός ....Shirley Perro 

The Road to El Dorado - Ο Δρόμος για το Ελ Ντοράντο (2000)Ηθοποιός ....Chel (φωνή) 

It Could Happen to You - Το Φιλοδώρημα των 2.000.000 $ (1994)Ηθοποιός ....Muriel Lang 

Somebody to Love - Κάποιον ν` Αγαπάς (1994)Ηθοποιός ....Mercedes 

Fearless - Σχέση Ζωής (1993)Ηθοποιός ....Carla RodrigoAcademy Award Nominee

Untamed Heart - Ατίθαση Καρδιά (1993)Ηθοποιός ....Cindy 

White Men Can`t Jump - Οι Λευκοί δεν Μπορούν να Πηδήξουν (1992)Ηθοποιός ....Gloria Clemente 

Night on Earth - Μια Νύχτα στον Κόσμο (1991)Ηθοποιός ....Angela 

Do the Right Thing - Κάνε το Σωστό (1989)Ηθοποιός ....Tina 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.