• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Pickens Jr., James






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 26 Οκτωβρίου 1954
- Τόπος Γέννησης: Cleveland, Ohio, USA
- Ύψος: 183 cm.
- Σύζυγος: Pickens, Gina


- Φιλμογραφία:

42 (2013)Ηθοποιός ....Κος Brock 

Just Wright - Φάουλ στον Ερωτα (2010)Ηθοποιός ....Lloyd Wright 

Red Dragon - Κόκκινος Δράκος (2002)Ηθοποιός ....κτηνίατρος 

Traffic (2000)Ηθοποιός ....Ben Williams 

Liberty Heights - Τα Χρυσά Χρόνια (1999)Ηθοποιός ....ο πατέρας της Sylvia 

Bulworth (1998)Ηθοποιός ....θείος David 

Sphere - Σφαίρα (1998)Ηθοποιός ....εκπαιδευτής 

Gridlock`d - Στα Πλοκάμια της Γραφειοκρατίας (1997)Ηθοποιός ....διευθυντής 

Ghosts of Mississippi - Φαντάσματα από το Παρελθόν (1996)Ηθοποιός ....Medgar Evers 

Sleepers (1996)Ηθοποιός ....Marlboro 

Dead Presidents - Το Ρίσκο (1995)Ηθοποιός ....Κος Curtis 

Nixon - Νίξον (1995)Ηθοποιός ....ρήτορας 

Jimmy Hollywood - Τζίμι Χόλιγουντ (1994)Ηθοποιός ....μάγειρας 

Boiling Point - Σημείο Αιχμής (1993)Ηθοποιός ....δεσμοφύλακας 

Trespass - Οι Αρπαγες (1992)Ηθοποιός ....αστυνομικός Reese 

Hotshot - Φούτμπολ Κιντ (1987)Ηθοποιός ....έγχρωμος μεσήλικας 

F/X - Θανατηφόρα Εφέ (1986)Ηθοποιός ....οδηγός ασθενοφόρου 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.