• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Potier, Arnaud






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Plonger (2017)Κινηματογραφιστής   

Les Cowboys (2015)Κινηματογραφιστής   

Stockholm, Pennsylvania (2015)Κινηματογραφιστής   

5 to 7 - Σχέση 5 με 7 (2014)Κινηματογραφιστής   

Respire - Δύο Ανάσες (2014)Κινηματογραφιστής   

Les Adoptes - Εύθραυστες Ισορροπίες (2011)Κινηματογραφιστής   

Jusqu`a Toi - Ερωτικά Μπερδέματα (2009)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.