• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Quinn, Aidan



- Πραγματικό Όνομα:

Aidan T. Quinn


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Μαρτίου 1959
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Ύψος: 182 cm.
- Σύζυγος: Bracco, Elizabeth


- Φιλμογραφία:

Unknown - Ο Αγνωστος (2011)Ηθοποιός ....Martin B 

Elle s`Appelait Sarah - Το Κλειδί της Σάρα (2010)Ηθοποιός ....William Rainsferd 

Flipped - Πρώτη Αγάπη (2010)Ηθοποιός ....Richard Baker 

Jonah Hex (2010)Ηθοποιός ....πρόεδρος Ulysses S. Grant 

Handsome Harry (2009)Ηθοποιός ....καθηγητής Porter 

The Eclipse - Ολική Εκλειψη (2009)Ηθοποιός ....Nicholas Holden 

Wild Child - Αγριο Κορίτσι (2008)Ηθοποιός ....Gerry Moore 

Dark Matter - Σκοτεινή Υλη (2007)Ηθοποιός ....Jacob Reiser 

Empire Falls - Ονειρα και Αυταπάτες στο Empire Falls (2005)Ηθοποιός ....David Roby 

Nine Lives - Εννέα Ζωές (2005)Ηθοποιός ....Henry 

Bobby Jones: Stroke of Genius - Η Ζωή Είναι Δική μου (2004)Ηθοποιός ....Harry Vardon 

Cavedweller - Η Δοκιμασία της Κας Μπερντ (2004)Ηθοποιός ....Clint Windsor 

Return to Sender - Καταδικασμένη σε Θάνατο (2004)Ηθοποιός ....Frank Nitzche 

Song for a Raggy Boy - Πίσω από τους Τοίχους (2003)Ηθοποιός ....William Franklin 

Evelyn (2002)Ηθοποιός ....Nick Barron 

In Dreams - Εφιαλτικές Νύχτες (1999)Ηθοποιός ....Paul Cooper 

Music of the Heart - Μια Τρυφερή Σχέση (1999)Ηθοποιός ....Brian Turner 

Practical Magic - Μαγικά Φίλτρα (1998)Ηθοποιός ....Gary Hallet 

This Is My Father - Η Αποκάλυψη (1998)Ηθοποιός ....Kieran O`Day 

"Παραγωγός   

The Assignment - Κάρλος, το Τσακάλι (1997)Ηθοποιός ....Annibal Ramirez/Carlos 

Looking for Richard - Αναζητώντας τον Ρίτσαρντ (1996)Ηθοποιός ....Richmond 

Michael Collins - Μάικλ Κόλινς, ο Επαναστάτης (1996)Ηθοποιός ....Harry Boland 

Haunted - Στοιχειωμένοι (1995)Ηθοποιός ....καθηγητής David Ash 

The Stars Fell on Henrietta - Στον Πυρετό του Μαύρου Χρυσού (1995)Ηθοποιός ....Don Day 

Blink - Το Βλέμμα του Μάρτυρα (1994)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ John Hallstrom 

Legends of the Fall - Θρύλοι του Πάθους (1994)Ηθοποιός ....Alfred Ludlow 

Mary Shelley`s Frankenstein - Φρανκενστάιν της Μαίρη Σέλλευ (1994)Ηθοποιός ....καπετάνιος Robert Walton 

Benny & Joon - Μπένι & Τζουν (1993)Ηθοποιός ....Benjamin `Benny` Pearl 

The Playboys - Playboys (1992)Ηθοποιός ....Tom Casey 

At Play in the Fields of the Lord - Ελεύθερος στα Λιβάδια του Θεού (1991)Ηθοποιός ....Martin Quarrier 

Avalon - Αβαλον (1990)Ηθοποιός ....Jules Kaye 

The Handmaid`s Tale - Η Ιστορία μιας Καμαριέρας (1990)Ηθοποιός ....Nick 

Stakeout - Οι Κοριοί (1987)Ηθοποιός ....Richard `Stick` Montgomery 

The Mission - Η Αποστολή (1986)Ηθοποιός ....Felipe Mendoza 

Desperately Seeking Susan - Ψάχνοντας Απεγνωσμένα την Σούζαν (1985)Ηθοποιός ....Dez 

Reckless - Παράτολμοι (1984)Ηθοποιός ....Johnny Rourke 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.