• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Reitman, Ivan






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Οκτωβρίου 1946
- Τόπος Γέννησης: Komarno, Slovakia
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Robert, Genevieve


- Φιλμογραφία:

Baywatch (2017)Παραγωγός   

Father Figures - Μπάσταρδοι (2017)Παραγωγός   

Ghostbusters (2016)Παραγωγός   

Draft Day - Η Μεγάλη Μέρα (2014)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Hitchcock - Χίτσκοκ (2012)Παραγωγός   

No Strings Attached - Μόνο το Σεξ δε Φτάνει (2011)Ηθοποιός ....σκηνοθέτης 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Chloe - Υποψία (2009)Παραγωγός   

Hotel for Dogs - Ξενοδοχείο για Σκύλους (2009)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

"Παραγωγός   

I Love You, Man - Σε Αγαπάω, Φίλε (2009)Παραγωγός   

Post Grad - Οδηγός Επιβίωσης Μετά το Κολέγιο (2009)Παραγωγός   

The Uninvited - Η Απρόσκλητη (2009)Παραγωγός   

Up in the Air - Ραντεβού στον Αέρα (2009)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Disturbia - Υποψίες (2007)Παραγωγός   

My Super Ex-Girlfriend (2006)Σκηνοθετης   

Trailer Park Boys: The Movie (2006)Παραγωγός   

EuroTrip (2004)Παραγωγός   

Old School - Σχολικές Αναμνήσεις (2003)Παραγωγός   

Killing Me Softly - Γλυκά Σκότωσε με (2002)Παραγωγός   

Evolution - Εξέλιξη (2001)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Road Trip (2000)Παραγωγός   

Six Days Seven Nights - Εξι Μέρες, Επτά Νύχτες (1998)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Fathers` Day - Διαλέξτε Μπαμπά (1997)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Space Jam - Διαστημικά Καλάθια (1996)Παραγωγός   

Junior - Τζούνιορ (1994)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Beethoven`s 2nd - Γαβ Στόρι (1993)Παραγωγός   

Dave - Ντέιβ: Πρόεδρος για μια Μέρα (1993)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Beethoven - Τα Καμώματα του... Μπετόβεν (1992)Παραγωγός   

Stop! Or My Mom Will Shoot - Ο Μπάτσος της Μαμάς (1992)Παραγωγός   

Kindergarten Cop - Ο Μπάτσος του Θηριοτροφείου (1990)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Ghostbusters II - Γκόστμπαστερς 2 (1989)Ηθοποιός ....Slimer (φωνή) 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Casual Sex? - Το Σεξ και Πώς να το Αποκτήσετε (1988)Παραγωγός   

Feds - Αστυνομικίνες της Συμφοράς (1988)Παραγωγός   

Twins - Οι Δίδυμοι (1988)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Legal Eagles - Τρεις και Μοναδικοί (1986)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Ghost Busters - Γκόστμπαστερς (1984)Ηθοποιός ....Zuul / Slimer (φωνή) 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Heavy Metal - Βαρύ Μέταλλο (1981)Παραγωγός   

Stripes - Δύο Τρελοί... Τρελοί Κομάντος! (1981)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Meatballs - Μεζεδάκια (1979)Σκηνοθετης   

National Lampoon`s Animal House - Ενα Τρελό... Τρελό Θηριοτροφείο (1978)Παραγωγός   

Rabid - Λυσσασμένες στα Νύχια του Τρόμου (1977)Παραγωγός   

Shivers - Ανατριχίλες (1975)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.