• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Reynolds, Anthony






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Μαϊου 1968
- Τόπος Γέννησης: Durham, North Carolina, USA
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Jezek, Lamya


- Φιλμογραφία:

Cell - Το Κινητό (2016)Ηθοποιός ....Ray Huizenga 

LBJ (2016)Ηθοποιός ....γερουσιαστής 

Fantastic Four - Fantastic 4 (2015)Ηθοποιός ....στρατιωτικός 

Project Almanac - Almanac: Η Μηχανή του Χρόνου (2014)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Grace Unplugged (2013)Ηθοποιός ....Rick 

Prisoners (2013)Ηθοποιός ....αστυνομικός Wedge 

Arthur Newman - H Διπλή Ταυτότητα του Αρθουρ Νιούμαν (2012)Ηθοποιός ....δασονόμος 

The Bay (2012)Ηθοποιός ....Steve Slattery 

The Hunger Games - Αγώνες Πείνας (2012)Ηθοποιός ....ειρηνοποιός 

That Evening Sun (2009)Ηθοποιός ....Hollis 

"Παραγωγός   

Mr. Woodcock (2007)Ηθοποιός ....πυροσβέστης 

Down in the Valley - Η Κοιλάδα του Πόθου (2005)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

After the Sunset - Το Τελευταίο Κόλπο (2004)Ηθοποιός ....φρουρός 

Red Dragon - Κόκκινος Δράκος (2002)Ηθοποιός ....πράκτορας 

54 - Στούντιο 54 (1998)Ηθοποιός ....μπράβος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.