• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rice, Jeff






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Amityville: The Awakening - Amityville: Το Ξύπνημα (2017)Παραγωγός   

The Institute (2017)Παραγωγός   

Chuck - Chuck: Η Ιστορία του Πραγματικού Rocky Balboa (2016)Παραγωγός   

London Town (2016)Παραγωγός   

Outlaws and Angels (2016)Παραγωγός   

The Phenom (2016)Παραγωγός   

The Trust - Ζήτημα Εμπιστοσύνης (2016)Παραγωγός   

Urge - Παρορμήσεις (2016)Παραγωγός   

Vincent N Roxxy (2016)Παραγωγός   

Dark Places - Σκοτεινός Τόπος (2015)Παραγωγός   

Experimenter - Ο Πειραματιστής (2015)Παραγωγός   

I`ll See You in My Dreams - Θα Σε Δω στα Ονειρα μου (2015)Παραγωγός   

Loitering with Intent (2014)Παραγωγός   

Rudderless (2014)Παραγωγός   

She`s Funny That Way - Μπερδέματα στο Broadway (2014)Παραγωγός   

The Prince (2014)Παραγωγός   

The Taking of Deborah Logan - Μέσα στο Σώμα της Ντέμπορα Λόγκαν (2014)Παραγωγός   

Welcome to Me (2014)Παραγωγός   

2 Guns (2013)Παραγωγός   

A Single Shot - Με Μία Βολή (2013)Παραγωγός   

Broken City (2013)Παραγωγός   

Empire State (2013)Παραγωγός   

Escape Plan - Σχέδιο Απόδρασης (2013)Παραγωγός   

Gimme Shelter (2013)Παραγωγός   

Lone Survivor - Ο Μόνος Επιζών (2013)Παραγωγός   

Officer Down (2013)Παραγωγός   

Pawn (2013)Παραγωγός   

The Frozen Ground - Υπό το Μηδέν (2013)Παραγωγός   

Trust Me (2013)Παραγωγός   

Alex Cross (2012)Παραγωγός   

End of Watch - Περιπολία (2012)Παραγωγός   

Fire with Fire - Πολεμιστής της Φωτιάς (2012)Παραγωγός   

Freelancers - Διασταυρούμενα Πυρά (2012)Παραγωγός   

Maladies - Σχέση Στοργής (2012)Παραγωγός   

Soldiers of Fortune (2012)Παραγωγός   

Stuck in Love - Ολα για την Αγάπη (2012)Παραγωγός   

The Broken Tower (2011)Παραγωγός   

Cabin Fever 2: Spring Fever - Το Καταφύγιο του Τρόμου 2: Ανοιξιάτικος Εφιάλτης (2009)Παραγωγός   

Ligeia - Ο Τάφος (2009)Παραγωγός   

My Son, My Son, What Have Ye Done - Ανθρωποκτονία (2009)Παραγωγός   

The Last Word (2008)Παραγωγός   

While She Was Out - Η Παγίδα (2008)Παραγωγός   

Blonde Ambition - Μια Ξανθιά στη Νέα Υόρκη (2007)Παραγωγός   

Borderland - Βίαιη Πόλη (2007)Παραγωγός   

I Love Your Work - Τα Χαμένα Χρόνια (2003)Παραγωγός   

The Watcher (2000)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.