• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rich, Allan



- Πραγματικό Όνομα:

Benjamin Norman Schultz


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Φεβρουαρίου 1926
- Τόπος Γέννησης: The Bronx, New York City, New York, USA
- Σύζυγος: Rich, Elaine



- Φιλμογραφία:

Wish I Was Here (2014)Ηθοποιός ....ραβίνος Twersky 

The Last Word (2008)Ηθοποιός ....Francis 

Man in the Chair (2007)Ηθοποιός ....Speed 

Rise - Κυνηγοί Αίματος (2007)Ηθοποιός ....Harrison 

Amistad (1997)Ηθοποιός ....δικαστής Juttson 

Out to Sea - Ζιγκολό της Συμφοράς (1997)Ηθοποιός ....Sebastian 

Jack - Τζακ (1996)Ηθοποιός ....Δρ Benfante 

The Rich Man`s Wife - Η Γυναίκα του Μεγιστάνα (1996)Ηθοποιός ....Bill Adolphe 

Two Much - Στους Δύο, οι Τρεις... Είναι Πολλοί (1995)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Larrabee 

Quiz Show (1994)Ηθοποιός ....Robert Kintner 

Guilty by Suspicion - Ενοχος Χωρίς Αποδείξεις (1991)Ηθοποιός ....Leonard Marks 

Highlander II: The Quickening - Χαϊλάντερ 2: Η Επιστροφή (1991)Ηθοποιός ....Allan Neyman 

Betsy`s Wedding - Ο Γάμος της Μπέτσι (1990)Ηθοποιός ....Nate Tobias 

Eating Raoul - Τρώγοντας τον Ραούλ (1982)Ηθοποιός ....ναζί 

Frances - Φράνσις, μια Αδέσμευτη Γυναίκα (1982)Ηθοποιός ....Κος Bebe 

The Entity - Ο Αόρατος Βιαστής (1982)Ηθοποιός ....Δρ Walcott 

The Gambler - Ο Τζογαδόρος (1974)Ηθοποιός ....Bernie 

Serpico - Σέρπικο (1973)Ηθοποιός ....Herman Tauber 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.