• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22295
  • Αριθμός συν/τών: 759806
  • Πρόγραμμα 249 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Richardson, Joely



- Πραγματικό Όνομα:

Joely Kim Richardson


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Ιανουαρίου 1965
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

Red Sparrow - Κόκκινο Σπουργίτι (2018)Ηθοποιός ....Nina Egorova 

Fallen - Αγγελοι (2016)Ηθοποιός ....Sophia Bliss 

Snowden - Σνόουντεν (2016)Ηθοποιός ....Janine Gibson 

Maggie - Το Λυκόφως του Τρόμου (2015)Ηθοποιός ....Caroline Vogel 

Papa: Hemingway in Cuba (2015)Ηθοποιός ....Mary Hemingway 

Endless Love - Ατελείωτη Αγάπη (2014)Ηθοποιός ....Anne Butterfield 

Vampire Academy (2014)Ηθοποιός ....βασίλισσα Tatiana 

The Devil`s Violinist (2013)Ηθοποιός ....Ethel Langham 

Red Lights (2012)Ηθοποιός ....Monica Handsen 

Thanks for Sharing - (Μη) Αναστρέψιμος Πειρασμός (2012)Ηθοποιός ....Katie 

The Girl with the Dragon Tattoo - Το Κορίτσι με το Τατουάζ (2011)Ηθοποιός ....Anita Vanger 

The Last Mimzy - Μίμζυ (2007)Ηθοποιός ....Jo Wilder 

The Affair of the Necklace - Επιχείρηση Περιδέραιο (2001)Ηθοποιός ....Marie-Antoinette 

Maybe Baby - Ασύλληπτο Μωρό (2000)Ηθοποιός ....Lucy Bell 

Return to Me - Ξαναγύρισε Κοντά μου (2000)Ηθοποιός ....Elizabeth Rueland 

The Patriot - Ο Πατριώτης (2000)Ηθοποιός ....Charlotte Selton 

Event Horizon - Το Σκάφος του Τρόμου (1997)Ηθοποιός ....πλωτάρχης Starck 

101 Dalmatians - Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, Ολοζώντανα (1996)Ηθοποιός ....Anita Campbell-Green Dearly 

I`ll Do Anything - Θα Κάνω τα Πάντα για Σένα (1994)Ηθοποιός ....Cathy Breslow 

Shining Through - Λάμψη στο Σκοτάδι (1992)Ηθοποιός ....Margrete Von Eberstein 

King Ralph - Κινγκ Ραλφ (1991)Ηθοποιός ....πριγκίπισσα Anna 

Drowning by Numbers - Συνεχόμενοι Πνιγμοί (1988)Ηθοποιός ....Cissie Colpitts 

Wetherby - Γουέδερμπι (1985)Ηθοποιός ....Jean Travers (νεαρή) 

The Hotel New Hampshire - Η Πρώτη Φορά είναι η Καλύτερη (1984)Ηθοποιός ....σερβιτόρα 

The Charge of the Light Brigade - Η Επέλαση της Ελαφράς Ταξιαρχίας (1968)Ηθοποιός ....κοριτσάκι 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.