• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Riva, J. Michael



- Πραγματικό Όνομα:

John Michael Riva


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 28 Ιουνίου 1948
- Τόπος Γέννησης: Manhattan, New York City, New York, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 07 Ιουνίου 2012
- Σύζυγος: Riva, Wendy


- Φιλμογραφία:

Django Unchained - Django, ο Τιμωρός (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Amazing Spider-Man (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Iron Man 2 (2010)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Iron Man (2008)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Seven Pounds - Επτά Ζωές (2008)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Spider-Man 3 (2007)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Pursuit of Happyness - Το Κυνήγι της Ευτυχίας (2006)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Stealth - Μαχητικό Stealth: Η Αόρατη Απειλή (2005)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Zathura: A Space Adventure - Zathura: Μια Περιπέτεια στο Διάστημα (2005)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Charlie`s Angels: Full Throttle - Οι Αγγελοι του Τσάρλι: Δράση Πέρα από τα Ορια (2003)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Evolution - Εξέλιξη (2001)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Charlie`s Angels - Οι Αγγελοι του Τσάρλι (2000)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Hard Rain - Καταδίωξη Μέσα στην Καταιγίδα (1998)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Lethal Weapon 4 - Φονικό Οπλο 4 (1998)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Six Days Seven Nights - Εξι Μέρες, Επτά Νύχτες (1998)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Congo - Κονγκό (1995)Σχεδιαστής Παραγωγής   

North - Ζητούνται Γονείς (1994)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Dave - Ντέιβ: Πρόεδρος για μια Μέρα (1993)Σχεδιαστής Παραγωγής   

A Few Good Men - Ζήτημα Τιμής (1992)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Radio Flyer - Ταξίδι στο Ονειρο (1992)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Lethal Weapon 2 - Φονικό Οπλο 2 (1989)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Tango & Cash - Τάνγκο και Κας (1989)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Scrooged - Πάρτυ Φαντασμάτων (1988)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Lethal Weapon - Φονικό Οπλο (1987)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Golden Child - Το Χρυσό Παιδί (1986)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Color Purple - Το Πορφυρό Χρώμα (1985)Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Academy Award Nominee

The Goonies - Γκούνις: Το Κυνήγι της Μεγάλης Περιπέτειας (1985)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension - Οι Περιπέτειες του Μπακαρού Μπανζάι στην 8η Διάσταση (1984)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Bad Boys - Ανήλικα Καθάρματα (1983)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Halloween II - Ο Τρόμος του Κάρπεντερ (1981)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Hand - Το Χέρι που Σκοτώνει (1981)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Brubaker - Μπρουμπέικερ, το Πιο Σκληρό Αγκάθι στη Ζούγκλα με τα Σίδερα (1980)Σχεδιαστής Παραγωγής   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Ordinary People - Συνηθισμένοι Ανθρωποι (1980)Σχεδιαστής Παραγωγής   

I Never Promised You a Rose Garden - Αναζητώντας την Ντέμπορα (1977)Σχεδιαστής Παραγωγής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.