• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rossellini, Franco






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 07 Νοεμβρίου 1935
- Τόπος Γέννησης: Rome, Lazio, Italy
- Hμερομηνία Θανάτου: 03 Ιουνίου 1992



- Φιλμογραφία:

La Citta delle Donne - Η Πόλη των Γυναικών (1980)Παραγωγός   

Caligola - Καλιγούλας (1979)Παραγωγός   

Il Decameron - Το Δεκαήμερο (1971)Παραγωγός   

Medea - Μήδεια (1969)Παραγωγός   

Teorema - Θεώρημα (1968)Παραγωγός   

La Dolce Vita - Γλυκιά Ζωή (1960)Ηθοποιός ....όμορφος ιππέας 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.