• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rouse, Eddie






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Philadelphia, Pennsylvania, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 07 Δεκεμβρίου 2014




- Φιλμογραφία:

Low Down - Η Πτώση ενός Θρύλου (2014)Ηθοποιός ....αρχηγός γκρουπ 

Being Flynn - Αλλη μια Νύχτα (2012)Ηθοποιός ....Carlos 

Dragon Eyes - Το Βλέμμα του Δράκου (2012)Ηθοποιός ....Beach 

Nature Calls (2012)Ηθοποιός ....Little Eddie 

The Green Hornet (2011)Ηθοποιός ....Crazy Eddie 

The Sitter - Μπέιμπι Σίτερ για Κλάματα (2011)Ηθοποιός ....τραγουδιστής 

I`m Still Here (2010)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Observe and Report - Αμεση Δράση (2009)Ηθοποιός ....καταστηματάρχης 

Pandorum (2009)Ηθοποιός ....Leland 

Pineapple Express - Φούντα Εξπρές (2008)Ηθοποιός ....Lance 

American Gangster (2007)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ 

The Number 23 (2007)Ηθοποιός ....εργολάβος 

Undertow - Undertow: Κύμα Οργής (2004)Ηθοποιός ....Wadsworth Pela 

All the Real Girls - Για Ολα τα Αληθινά Κορίτσια (2003)Ηθοποιός ....νοσοκόμος 

George Washington - Τζορτζ Ουάσινγκτον (2000)Ηθοποιός ....Damascus 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.