• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Russell, Chuck






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Αυγούστου 1952
- Τόπος Γέννησης: Highland Park, Illinois, USA




- Φιλμογραφία:

I Am Wrath - Ημέρες Εκδίκησης (2016)Σκηνοθετης   

Collateral - Η Διαδρομή (2004)Παραγωγός   

The Scorpion King (2002)Σκηνοθετης   

Bless the Child - Το Ευλογημένο Παιδί (2000)Σκηνοθετης   

Eraser - Απόλυτη Διαγραφή (1996)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

The Mask - Η Μάσκα (1994)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

The Blob - Κινούμενη Μάζα (1988)Ηθοποιός ....άντρας στον κινηματογράφο 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors - Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες Νο 3 (1987)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.