• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Russell, Theresa



- Πραγματικό Όνομα:

Theresa Lynn Paup


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Μαρτίου 1957
- Τόπος Γέννησης: San Diego, California, USA
- Ύψος: 169 cm.



- Φιλμογραφία:

1 Out of 7 (2012)Ηθοποιός ....η μητέρα της Lexi 

Liz & Dick (2012)Ηθοποιός ....Sara Taylor 

Jolene - Τζολίν (2008)Ηθοποιός ....Kay 

Spider-Man 3 (2007)Ηθοποιός ....Emma Marko 

Empire Falls - Ονειρα και Αυταπάτες στο Empire Falls (2005)Ηθοποιός ....Charlene 

The Believer - Ο Πιστός (2001)Ηθοποιός ....Lina Moebius 

Wild Things - Wildthings (1998)Ηθοποιός ....Sandra Van Ryan 

Being Human - Το Δίλλημα (1994)Ηθοποιός ....η αφηγήτρια 

Kafka - Κάφκα (1991)Ηθοποιός ....Gabriela 

Track 29 - Παράξενη Ελξη (1988)Ηθοποιός ....Linda Henry 

Black Widow - Διαβολική Χήρα (1987)Ηθοποιός ....Catharine Petersen 

Insignificance - Μια Νύχτα με τη Μέριλιν (1985)Ηθοποιός ....η ηθοποιός 

The Razor`s Edge - Στην Κόψη του Ξυραφιού (1984)Ηθοποιός ....Sophie MacDonald 

Eureka - Εύρηκα (1983)Ηθοποιός ....Tracy McCann Maillot Van Horn 

Bad Timing - Η Δύναμη της Σάρκας (1980)Ηθοποιός ....Milena Flaherty 

Straight Time - Ο Κυνηγημένος (1978)Ηθοποιός ....Jenny Mercer 

The Last Tycoon - Ο Τελευταίος των Μεγιστάνων (1976)Ηθοποιός ....Cecilia Brady 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.