• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Saito, James






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Μαρτίου 1955
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

The Only Living Boy in New York - Το Μόνο Αγόρι στη Νέα Υόρκη (2017)Ηθοποιός ....James 

Wilson (2017)Ηθοποιός ....Warren Kudo 

The Sea of Trees - Μια Θάλασσα από Δέντρα (2015)Ηθοποιός ....Δρ Takahashi 

Big Eyes - Μεγάλα Μάτια (2014)Ηθοποιός ....δικαστής 

While We`re Young - Οσο Είμαστε Νέοι (2014)Ηθοποιός ....Δρ Nagato 

Life of Pi - Η Ζωή του Πι (2012)Ηθοποιός ....ασφαλιστής 

Too Big to Fail (2011)Ηθοποιός ....κινέζος αξιωματούχος 

I Think I Love My Wife - ...Και από Δω η Γυναίκα μου (2007)Ηθοποιός ....Mr. Yuni 

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Ηθοποιός ....υπασπιστής 

The Thomas Crown Affair - Υπόθεση Τόμας Κράουν (1999)Ηθοποιός ....Paul Cheng 

Henry Fool (1997)Ηθοποιός ....Κος Deng 

Home Alone 3 - Μόνος στο Σπίτι 3 (1997)Ηθοποιός ....αρχιμαφιόζος 

The Devil`s Advocate - Ο Δικηγόρος του Διαβόλου (1997)Ηθοποιός ....Takaori Osumi 

Die Hard: With a Vengeance - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει: Η Εκδίκηση (1995)Ηθοποιός ....κορεάτης καταστηματάρχης 

The Hunted - Ο Κυνηγημένος (1995)Ηθοποιός ....Nemura 

Teenage Mutant Ninja Turtles - Χελώνες Νίντζα εν Δράσει (1990)Ηθοποιός ....Shredder / Oroko Saki 

The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension - Οι Περιπέτειες του Μπακαρού Μπανζάι στην 8η Διάσταση (1984)Ηθοποιός ....Masado Banzai 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.