• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Sandler, Jackie



- Πραγματικό Όνομα:

Jacqueline Samantha Titone


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 24 Σεπτεμβρίου 1974
- Τόπος Γέννησης: Coral Springs, Florida, USA
- Ύψος: 175 cm.
- Σύζυγος: Sandler, Adam


- Φιλμογραφία:

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....Amy Baskin 

The Do-Over (2016)Ηθοποιός ....Joan 

Paul Blart: Mall Cop 2 - Ο Μπάτσος του Mall 2 (2015)Ηθοποιός ....όμορφη κυρία 

Pixels (2015)Ηθοποιός ....Jennifer 

The Ridiculous 6 (2015)Ηθοποιός ....Never Wears Bra 

Grown Ups 2 - Οι Μεγάλοι 2 (2013)Ηθοποιός ....Jackie Tardio 

Hotel Transylvania - Ξενοδοχείο για Τέρατα (2012)Ηθοποιός ....Martha (φωνή) 

That`s My Boy - Μπράβο, Αγόρι μου... (2012)Ηθοποιός ....μασέζ 

Bucky Larson: Born to Be a Star - Μπάκι Λάρσον: Γεννημένος Αστέρι (2011)Ηθοποιός ....υπεύθυνη κάστινγκ 

Just Go with It - Σύζυγος για Ενοικίαση (2011)Ηθοποιός ....Veruca 

Zookeeper - Ζωολογικός Τύπος (2011)Ηθοποιός ....σερβιτόρα 

Grown Ups - Οι Μεγάλοι (2010)Ηθοποιός ....Κα Tardio 

Paul Blart: Mall Cop - Ο Μπάτσος του Mall (2009)Ηθοποιός ....σύμβουλος πωλήσεων 

Bedtime Stories - Ιστορίες για Καληνύχτα (2008)Ηθοποιός ....λαίδη Jacqueline 

I Now Pronounce You Chuck & Larry - Ο Κύριος του Κυρίου (2007)Ηθοποιός ....δασκάλα 

The Benchwarmers - Η Εκδίκηση των Losers (2006)Ηθοποιός ....πελάτισσα 

50 First Dates - Κάθε Φορά, Πρώτη Φορά (2004)Ηθοποιός ....οδοντιατρίνα 

Duplex - Συγκάτοικοι με το Ζόρι (2003)Ηθοποιός ....μπάρμαν 

Eight Crazy Nights - Οκτώ Τρελές Νύχτες (2002)Ηθοποιός ....Jennifer Friedman (φωνή) 

Little Nicky - Ο Γιος του Διαβόλου (2000)Ηθοποιός ....Jenna 

Big Daddy - Κατά Λάθος Μπαμπάς (1999)Ηθοποιός ....σερβιτόρα 

Deuce Bigalow: Male Gigolo - Αρσενικό Ζιγκολό (1999)Ηθοποιός ....Sally 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.