• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Savides, Harris






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 28 Σεπτεμβρίου 1957
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 09 Οκτωβρίου 2012
- Σύζυγος: Savides, Medine


- Φιλμογραφία:

The Bling Ring - Οι Υποπτοι Φορούσαν Γόβες (2013)Κινηματογραφιστής   

Restless (2011)Κινηματογραφιστής   

Greenberg - Δεν Σκέφτομαι, Αρα Υπάρχω (2010)Κινηματογραφιστής   

Somewhere (2010)Κινηματογραφιστής   

Whatever Works - Κι Αν σου Κάτσει; (2009)Κινηματογραφιστής   

Milk (2008)Κινηματογραφιστής   

American Gangster (2007)Κινηματογραφιστής   

Margot at the Wedding - Η Μαργκό Πάει στο Γάμο (2007)Κινηματογραφιστής   

Zodiac (2007)Κινηματογραφιστής   

Last Days - Τελευταίες Μέρες (2005)Κινηματογραφιστής   

Birth - Γέννηση (2004)Κινηματογραφιστής   

Elephant - Ελέφαντας (2003)Κινηματογραφιστής   

Gerry (2002)Κινηματογραφιστής   

Finding Forrester - Ανακαλύπτοντας τον Φόρεστερ (2000)Κινηματογραφιστής   

The Yards - Σε Επικίνδυνη Τροχιά (2000)Κινηματογραφιστής   

Illuminata (1998)Κινηματογραφιστής   

The Game - Το Παιχνίδι (1997)Ηθοποιός ....Ankles 

"Κινηματογραφιστής   

Heaven`s Prisoners - Φυλακισμένοι στον Παράδεισο (1996)Κινηματογραφιστής   

Se7en (1995)Ηθοποιός ....διαβιβαστής αστυνομίας 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.