• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Sevigny, Chloe



- Πραγματικό Όνομα:

Chloë Stevens Sevigny


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Νοεμβρίου 1974
- Τόπος Γέννησης: Darien, Connecticut, USA
- Ύψος: 173 cm.



- Φιλμογραφία:

Beatriz at Dinner (2017)Ηθοποιός ....Shannon 

Golden Exits (2017)Ηθοποιός ....Alyssa 

Lean on Pete (2017)Ηθοποιός ....Bonnie 

The Dinner - Το Δείπνο (2017)Ηθοποιός ....Barbara Lohman 

The Snowman - Ο Χιονάνθρωπος (2017)Ηθοποιός ....Sylvia Ottersen/Ane Pedersen 

Love & Friendship - Λαίδη Σούζαν: Ερωτες & Φιλίες (2016)Ηθοποιός ....Alicia Johnson 

Electric Slide (2014)Ηθοποιός ....Charlotte 

Little Accidents (2014)Ηθοποιός ....Kendra 

Lovelace - Λίντα Λάβλεϊς, το Βαθύ Λαρύγγι (2013)Ηθοποιός ....Rebecca 

Barry Munday (2010)Ηθοποιός ....Jennifer Farley 

Mr. Nice (2010)Ηθοποιός ....Judy Marks 

My Son, My Son, What Have Ye Done - Ανθρωποκτονία (2009)Ηθοποιός ....Ingrid Gudmundson 

The Killing Room - Το Δωμάτιο του Τρόμου (2009)Ηθοποιός ....Emily Reilly 

Zodiac (2007)Ηθοποιός ....Melanie Graysmith 

Fabulous! The Story of Queer Cinema - Η Ιστορία του Queer Σινεμά (2006)Ηθοποιός ....Lana Tisdel (αρχείο) 

Sisters - Σιαμαίες (2006)Ηθοποιός ....Grace Collier 

Broken Flowers - Τσακισμένα Λουλούδια (2005)Ηθοποιός ....η βοηθός της Carmen 

Manderlay (2005)Ηθοποιός ....Philomena 

Melinda and Melinda (2004)Ηθοποιός ....Laurel 

Dogville (2003)Ηθοποιός ....Liz Henson 

Shattered Glass - Ραγισμένο Γυαλί (2003)Ηθοποιός ....Caitlin Avey 

The Brown Bunny - Η Απώλεια του Ερωτα (2003)Ηθοποιός ....Daisy 

Demonlover (2002)Ηθοποιός ....Elise Lipsky 

Ten Minutes Older: The Trumpet - Δέκα Λεπτά Αργότερα: Η Τρομπέτα (2002)Ηθοποιός ....ηθοποιός 

American Psycho (2000)Ηθοποιός ....Jean 

A Map of the World - Η Κατηγορούμενη (1999)Ηθοποιός ....Carole Mackessy 

Boys Don`t Cry (1999)Ηθοποιός ....Lana TisdelAcademy Award Nominee

Palmetto - Παλμέττο (1998)Ηθοποιός ....Odette 

The Last Days of Disco - Στους Ρυθμούς της Ντίσκο (1998)Ηθοποιός ....Alice Kinnon 

Gummo - Γκάμο (1997)Ηθοποιός ....Dot 

"Κοστούμια   

Trees Lounge - Το Μπαράκι (1996)Ηθοποιός ....Debbie 

Kids (1995)Ηθοποιός ....Jennie 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.