• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Shannon, Molly



- Πραγματικό Όνομα:

Molly Helen Shannon


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Σεπτεμβρίου 1964
- Τόπος Γέννησης: Shaker Heights, Ohio, USA
- Ύψος: 165 cm.
- Σύζυγος: Chesnut, Fritz


- Φιλμογραφία:

The Layover (2017)Ηθοποιός ....Nancy 

The Little Hours (2017)Ηθοποιός ....αδελφή Marea 

We Don`t Belong Here - Απόλυτα Ξένοι (2017)Ηθοποιός ....Deborah 

Nerdland (2016)Ηθοποιός ....επιχειρηματίας (φωνή) 

Other People (2016)Ηθοποιός ....Joanne 

Addicted to Fresno (2015)Ηθοποιός ....Margaret Lipka 

Hotel Transylvania 2 - Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 (2015)Ηθοποιός ....Wanda (φωνή) 

Me and Earl and the Dying Girl - Εγώ, ο Ερλ και το Κορίτσι που Πεθαίνει (2015)Ηθοποιός ....Denise Kushner 

Life After Beth - Η Αμπέθαντη (2014)Ηθοποιός ....Geenie Slocum 

Scary MoVie - Scary Movie 5 (2013)Ηθοποιός ....Heather Daltry 

Trust Me (2013)Ηθοποιός ....Janice 

Casa de mi Padre (2012)Ηθοποιός ....Sheila 

Hotel Transylvania - Ξενοδοχείο για Τέρατα (2012)Ηθοποιός ....Wanda (φωνή) 

The Five-Year Engagement - Πέντε Χρόνια Αρραβώνας (2012)Ηθοποιός ....σεφ 

Bad Teacher - Ατακτη Καθηγήτρια (2011)Ηθοποιός ....Melody Tiara 

Igor - Ιγκορ (2008)Ηθοποιός ....Eva (φωνή) 

Evan Almighty - Νώε για μια Βδομάδα (2007)Ηθοποιός ....Eve Adams 

Year of the Dog - Η Χρονιά του Σκύλου (2007)Ηθοποιός ....Peggy Spade 

Gray Matters - Αμφι...μπερδέματα (2006)Ηθοποιός ....Carrie 

Little Man - Μικρός στο Μάτι... (2006)Ηθοποιός ....μητέρα 

Marie Antoinette - Μαρία Αντουανέτα (2006)Ηθοποιός ....πριγκίπισσα Victoire 

Scary Movie 4 (2006)Ηθοποιός ....Marilyn 

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby - Ο Ελεεινός Ιππότης της Ασφάλτου (2006)Ηθοποιός ....Κα Dennit 

American Splendor (2003)Ηθοποιός ....Joyce 

Good Boy! - Τετράποδοι Μπελάδες! (2003)Ηθοποιός ....Κα Baker 

My Boss`s Daughter - Η Κόρη του Αφεντικού (2003)Ηθοποιός ....Audrey Bennett 

The Santa Clause 2 - Ο Αγιος Βασίλης μου 2: Ο Ατζαμής των Χριστουγέννων (2002)Ηθοποιός ....Tracy 

Osmosis Jones - Οσμοσις Τζόουνς (2001)Ηθοποιός ....Κα Boyd 

Serendipity - Ερωτας Μετ`Εμποδίων (2001)Ηθοποιός ....Eve 

Shallow Hal - Βαριά Ερωτευμένος (2001)Ηθοποιός ....Mary Larson 

Wet Hot American Summer - Υγρό, Καυτό, Αμερικανικό Καλοκαίρι (2001)Ηθοποιός ....Gail von Kleinenstein 

How the Grinch Stole Christmas - Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων (2000)Ηθοποιός ....Betty Lou Who 

Analyze This - Ανάλυσε το (1999)Ηθοποιός ....Caroline 

Never Been Kissed - Δεν Με Φίλησαν Ποτέ (1999)Ηθοποιός ....Anita 

A Night at the Roxbury - Τρελές Νύχτες στο Ρόξμπερι (1998)Ηθοποιός ....Emily Sanderson 

Happiness - Ευτυχία (1998)Ηθοποιός ....Nancy 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.