• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Sheen, Charlie



- Πραγματικό Όνομα:

Carlos Irwin Estevez


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 03 Σεπτεμβρίου 1965
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

9/11 (2017)Ηθοποιός ....Jeffrey Cage 

Machete Kills - Machete: Η Επιστροφή (2013)Ηθοποιός ....πρόεδρος Rathcock 

Scary MoVie - Scary Movie 5 (2013)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III (2012)Ηθοποιός ....Charles Swan III 

Foodfight! (2012)Ηθοποιός ....Dex Dogtective (φωνή) 

Due Date - Μη Σπρώχνεις, Ερχομαι (2010)Ηθοποιός ....Charlie Harper 

Scary Movie 4 (2006)Ηθοποιός ....Tom Logan 

The Big Bounce - Το Μεγάλο Δίλημμα (2004)Ηθοποιός ....Bob Rogers, Jr. 

Scary Movie 3 (2003)Ηθοποιός ....Tom Logan 

Good Advice - Χρήσιμες Συμβουλές (2001)Ηθοποιός ....Ryan Edward Turner 

Being John Malkovich - Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς (1999)Ηθοποιός ....Charlie Sheen 

Five Aces - Οι Πέντε Ασσοι (1999)Ηθοποιός ....Chris Martin 

Money Talks - Το Χρήμα στο Λαιμό σου (1997)Ηθοποιός ....James Russell 

Shadow Conspiracy - Η Συνωμοσία της Σκιάς (1997)Ηθοποιός ....Bobby Bishop 

All Dogs Go to Heaven 2 - Ολα τα Καλά Σκυλάκια Πάνε στον Παράδεισο 2 (1996)Ηθοποιός ....Charles `Charlie` B. Barkin (φωνή) 

The Arrival - Η Αφιξη (1996)Ηθοποιός ....Zane Zaminsky 

Terminal Velocity - Ελεύθερη Πτώση (1994)Ηθοποιός ....Richard `Ditch` Brodie 

Hot Shots! Part Deux - Στραβοί Πιλότοι! Μέρος Ντέφτερον (1993)Ηθοποιός ....Topper Harley 

Loaded Weapon 1 - Το Γεμιστό Οπλο Νο 1 (1993)Ηθοποιός ....λακές 

The Three Musketeers - Οι Τρεις Σωματοφύλακες (1993)Ηθοποιός ....Aramis 

Hot Shots! - Στραβοί Πιλότοι σε F-16 (1991)Ηθοποιός ....Sean `Topper` Harley 

Catchfire - Στο Στόχαστρο του Εκτελεστή (1990)Ηθοποιός ....Bob 

Navy Seals - ΝΑΣ: Ομάδα Ειδικών Καταστροφών (1990)Ηθοποιός ....Dale Hawkins 

The Rookie - Βάπτισμα Πυρός (1990)Ηθοποιός ....David Ackerman 

Eight Men Out - Οκτώ Παίκτες Εξω (1988)Ηθοποιός ....Oscar `Hap` Felsch 

Young Guns - Γιανγκ Γκανς: Νέα Πιστόλια (1988)Ηθοποιός ....Richard `Dick` Brewer 

Wall Street - Γουώλ Στρητ (1987)Ηθοποιός ....Bud Fox 

Ferris Bueller`s Day Off - Η Πιο Κουφή Μέρα του Φέρι Μπούλερ (1986)Ηθοποιός ....ναρκομανής 

Platoon - Πλατούν (1986)Ηθοποιός ....Chris Taylor 

The Boys Next Door - Δολοφόνοι Χωρίς Αιτία (1985)Ηθοποιός ....Bo Richards 

Red Dawn - Η Κόκκινη Αυγή (1984)Ηθοποιός ....Matt Eckert 

Apocalypse Now - Αποκάλυψη Τώρα (1979)Ηθοποιός ....νεαρός 

Badlands (1973)Ηθοποιός ....νεαρός σε φανάρι 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.