• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Smart, Amy



- Πραγματικό Όνομα:

Amy Lysle Smart


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 26 Μαρτίου 1976
- Τόπος Γέννησης: Topanga Canyon, California, USA
- Ύψος: 168 cm.
- Σύζυγος: Oosterhouse, Carter


- Φιλμογραφία:

The Keeping Hours (2017)Ηθοποιός ....Amy 

7500 (2014)Ηθοποιός ....Pia Martin 

Bad Country - Ανθρωποκυνηγητό (2014)Ηθοποιός ....Lynn Weiland 

Break Point (2014)Ηθοποιός ....Heather 

The Single Moms Club (2014)Ηθοποιός ....Hillary 

No Clue - Ντετέκτιβ για Κλάματα (2013)Ηθοποιός ....Kyra 

Columbus Circle (2012)Ηθοποιός ....Lillian Hart 

Dead Awake (2010)Ηθοποιός ....Natalie 

Crank: High Voltage - Εκτός Ορίων 2 (2009)Ηθοποιός ....Eve Lydon 

Love N` Dancing - Χορός για Δυο (2009)Ηθοποιός ....Jessica Donovan 

Mirrors - Μέσα από τον Καθρέφτη (2008)Ηθοποιός ....Angela `Angie` Carson 

Crank - Εκτός Ορίων (2006)Ηθοποιός ....Eve Lydon 

Peaceful Warrior - Ο Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή (2006)Ηθοποιός ....Joy 

Just Friends - Το Χρονικό μιας Χυλόπιτας (2005)Ηθοποιός ....Jamie Palamino 

Starsky & Hutch - Στάρσκι & Χατς (2004)Ηθοποιός ....Holly Monk 

The Butterfly Effect - Το Φαινόμενο της Πεταλούδας (2004)Ηθοποιός ....Kayleigh Miller 

Win a Date with Tad Hamilton! - Ραντεβού με εναν Σταρ (2004)Ηθοποιός ....νοσοκόμα Betty 

The Battle of Shaker Heights - Η Μάχη των Φύλων (2003)Ηθοποιός ....Tabby 

Rat Race - Το Τρελό Κυνήγι του Θησαυρού (2001)Ηθοποιός ....Tracy Faucet 

Road Trip (2000)Ηθοποιός ....Beth Wagner 

Starship Troopers - Στρατιώτες του Σύμπαντος (1997)Ηθοποιός ....Stack Lumbreiser 

The Last Time I Committed Suicide - Την Τελευταία Φορά που Αυτοκτόνησα (1997)Ηθοποιός ....Jeananne 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.