• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Smith, Roger Guenveur






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Ιουλίου 1959
- Τόπος Γέννησης: Berkeley, California, USA
- Ύψος: 188 cm.
- Σύζυγος: Smith, Carolina


- Φιλμογραφία:

Marshall (2017)Ηθοποιός ....Walter White 

The Clapper (2017)Ηθοποιός ....Δρ Rogers B. Hay 

The Birth of a Nation - Η Γέννηση ενός Εθνους (2016)Ηθοποιός ....Isaiah 

Chi-Raq (2015)Ηθοποιός ....ασφαλιστής 

Dope (2015)Ηθοποιός ....Austin Jacoby 

Empire State (2013)Ηθοποιός ....πράκτορας Marichal 

Abduction (2011)Ηθοποιός ....Κος Miles 

The Son of No One - Ο Αντι-Ηρωας (2011)Ηθοποιός ....Hanky 

Fighting - Με Μια Γροθιά (2009)Ηθοποιός ....Jack Dancing 

American Gangster (2007)Ηθοποιός ....Nate 

The Take - Επικίνδυνη Βεντέτα (2007)Ηθοποιός ....Peter Reese 

Shade - Το Καρέ της Απάτης (2003)Ηθοποιός ....Marlo 

Final Destination - Βλέπω το Θάνατο σου (2000)Ηθοποιός ....πράκτορας Schreck 

Summer of Sam - Το Καλοκαίρι του Σαμ (1999)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Curt Atwater 

He Got Game - Man to Man (1998)Ηθοποιός ....Big Time Willie 

Eve`s Bayou - Το Μπαγιού της Εύας (1997)Ηθοποιός ....Lenny Mereaux 

Get on the Bus - Πορεία Ελευθερίας (1996)Ηθοποιός ....Gary 

Poetic Justice - Ερωτας στους Δρόμους της Βίας (1993)Ηθοποιός ....Heywood 

Deep Cover - Σκοτεινός Αντίπαλος (1992)Ηθοποιός ....Eddie 

Malcolm X (1992)Ηθοποιός ....Rudy 

King of New York - Το Αφεντικό της Νέας Υόρκης (1990)Ηθοποιός ....Tanner 

Do the Right Thing - Κάνε το Σωστό (1989)Ηθοποιός ....Smiley 

School Daze - Σχολική Ζάλη (1988)Ηθοποιός ....Yoda 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.