• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Smitrovich, Bill






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Μαϊου 1947
- Τόπος Γέννησης: Bridgeport, Connecticut, USA
- Ύψος: 183 cm.



- Φιλμογραφία:

Ted 2 (2015)Ηθοποιός ....Frank 

The November Man - Ο Ανθρωπος του Νοέμβρη (2014)Ηθοποιός ....John Hanley 

Ted (2012)Ηθοποιός ....Frank 

The Rum Diary - Μεθυσμένο Ημερολόγιο (2011)Ηθοποιός ....Zimburger 

Eagle Eye - Παγιδευμένοι (2008)Ηθοποιός ....ναύαρχος Thompson 

Flash of Genius (2008)Ηθοποιός ....δικαστής Michael Franks 

Iron Man (2008)Ηθοποιός ....στρατηγός Gabriel 

Seven Pounds - Επτά Ζωές (2008)Ηθοποιός ....George Ristuccia 

The Contract - Το Συμβόλαιο (2006)Ηθοποιός ....αστυνόμος Ed Wainwright 

The Game of Their Lives - Ηρωες για Πάντα (2005)Ηθοποιός ....Higgins 

Thirteen Days - Δεκατρείς Μέρες (2000)Ηθοποιός ....στρατηγός Maxwell Taylor 

Air Force One (1997)Ηθοποιός ....στρατηγός Northwood 

Ghosts of Mississippi - Φαντάσματα από το Παρελθόν (1996)Ηθοποιός ....Jim Kitchens 

Independence Day - Μέρα Ανεξαρτησίας (1996)Ηθοποιός ....αντισυνταγματάρχης Watson 

The Phantom - Φάντομ (1996)Ηθοποιός ....θειος Dave 

Nick of Time - Στην Κόψη του Χρόνου (1995)Ηθοποιός ....αστυνομικός Trust 

Crazy People - Ντουέτο για Τρέλες (1990)Ηθοποιός ....Bruce 

Her Alibi - Το Αλλοθι της (1989)Ηθοποιός ....Farrell 

Manhunter - Ο Ανθρωποκυνηγός (1986)Ηθοποιός ....Lloyd Bowman 

Silver Bullet - Ασημένια Σφαίρα (1985)Ηθοποιός ....Andy Fairton 

Splash - Η Γοργόνα (1984)Ηθοποιός ....Ralph Bauer 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.