• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Solomon, Jack






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Μαρτίου 1913
- Hμερομηνία Θανάτου: 08 Νοεμβρίου 2002




- Φιλμογραφία:

Meteor - Μέτεορ (1979)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Hooper - Χούπερ (1978)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

King Kong - Κινγκ Κονγκ (1976)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Funny Lady - Παράξενη Κυρία (1975)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Kotch - Μίστερ Κοτς (1971)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Hello, Dolly! - Αλό!... Ντόλλυ... (1969)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Winner



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.