• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Spade, David



- Πραγματικό Όνομα:

David Wayne Spade


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 22 Ιουλίου 1964
- Τόπος Γέννησης: Birmingham, Michigan, USA
- Ύψος: 166 cm.



- Φιλμογραφία:

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Do-Over (2016)Ηθοποιός ....Charlie McMillan 

Entourage (2015)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Hotel Transylvania 2 - Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 (2015)Ηθοποιός ....Griffin (φωνή) 

The Ridiculous 6 (2015)Ηθοποιός ....στρατηγός Custer 

Grown Ups 2 - Οι Μεγάλοι 2 (2013)Ηθοποιός ....Marcus `Higgy` Higgins 

Hotel Transylvania - Ξενοδοχείο για Τέρατα (2012)Ηθοποιός ....Griffin (φωνή) 

Jack and Jill - Ο Jack & η Jill (2011)Ηθοποιός ....Monica 

Grown Ups - Οι Μεγάλοι (2010)Ηθοποιός ....Marcus `Higgy` Higgins 

I Now Pronounce You Chuck & Larry - Ο Κύριος του Κυρίου (2007)Ηθοποιός ....τραβεστί 

Grandma`s Boy - Συγκάτοικοι στην Τρέλα (2006)Ηθοποιός ....Shiloh 

The Benchwarmers - Η Εκδίκηση των Losers (2006)Ηθοποιός ....Richie Goodman 

Racing Stripes - Στράιπς, ο Πρωταθλητής (2005)Ηθοποιός ....Scuzz (φωνή) 

The Emperor`s New Groove 2: Kronk`s New Groove - Ο Κρονκ Εχει Κέφια (2005)Ηθοποιός ....Kuzco (φωνή) 

Dickie Roberts: Former Child Star - Το Είδωλο των Παιδιών (2003)Ηθοποιός ....Dickie Roberts 

"Σεναριογράφος   

Joe Dirt - Ο Βρώμικος Τζο (2001)Ηθοποιός ....Joe Dirt 

"Σεναριογράφος   

Loser (2000)Ηθοποιός ....υπάλληλος βίντεο-κλαμπ 

The Emperor`s New Groove - Ο Αυτοκράτορας Εχει Κέφια (2000)Ηθοποιός ....αυτοκράτορας Kuzco (φωνή) 

Lost & Found - Στους Δύο ο... Τρίτος Δεν Χωρεί (1999)Ηθοποιός ....Dylan Ramsey 

"Σεναριογράφος   

Senseless - Δύο Υποψήφιοι για την Ιδια Θέση (1998)Ηθοποιός ....Scott Thorpe 

A Very Brady Sequel - Μια Τρελή Οικογένεια 2 (1996)Ηθοποιός ....Sergio 

Black Sheep - Το Μαύρο Πρόβατο (1996)Ηθοποιός ....Steve Dodds 

Reality Bites - Νέοι, Ωραίοι και Ανεργοι (1994)Ηθοποιός ....υπεύθυνος πώλησης 

Coneheads - Τρελοί και Εξωγήινοι (1993)Ηθοποιός ....Eli Turnbull 

Light Sleeper - Νυχτερινές Επισκέψεις (1992)Ηθοποιός ....θρησκόληπτος ναρκομανής 

Police Academy 4: Citizens on Patrol - Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή Νο 4 (1987)Ηθοποιός ....Kyle 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.